KK'nın 2010 üyeleri buyurun sohbete biz de burada kaynaşalım...

piTis

Emeğe Saygı + Rep ;)))
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
813
11
Eveet hanımlar başlıkta da gördüğünüz gibi Kadınlar Kulübünün eski üyeleri birbirleriyle baya kaynaşmışlar topiclerde de farketmiştirsiniz. Biz de 2010 üyeleri olarak kendi aramızda kaynaşalım ne dersiniz? Haydi her türlü sohbetimizi buradan yapalım. Bütün yeniler sohbete bekliyorummmm !!! kaydirigubbakcemile

Teşekkürler iyiyim sen nasılsın opuyorumnanaktan

Burada eskiler baya kaynaşmışlar biz birz dışta kaldık yeniler olarak die düşündüm. Biz de burada kaynaşırız artık... Yurtdışında öğrencisin galiba...

Burada eskiler baya kaynaşmışlar biz birz dışta kaldık yeniler olarak die düşündüm. Biz de burada kaynaşırız artık... Yurtdışında öğrencisin galiba...

evet canım...sen de öğrencisin..sanırım vakit geç olunca kimse yok

Selamlar arkadaşlar iyi fikir olmuş,hayırlı olsun topic diyeyim umarım amacına ulaşır kısa zamanda..

Evet ben de öğrenciyim bu yıl ikinci kez girdim sınava inş. bu yıl üniversiteli olucam sempatiksalakcinni

Şimdilik pek kimse yok ama sonraki günlerde gelirler de kaynaşırız inşallah biz de...kaydirigubbakcemile2

inşallah canım :)

yok canım buralı değilim..öğretmenlikte okuyorum...sen hangi bölümü istiyorsun

Ben lisede bilgisayar bölümüydüm elifcim, ama şimdi sağlık sektörüne ilgim arttı o yüzden sağlık sektöründen de tercih yapıcam. Orada iki yıllık sağlık bölümleri var mı acaba? Belki yanına gelirim :jeyyar:

Eee taze üyeler nerelerdesiniz... kaydirigubbakcemile

benim okulumda yok canım :1no2:

benim okulumda yok canım :1no2:

Olsun inşallah biryer tutar da neresi olduğu önemli değil kaydirigubbakcemile3 Şimdi saat de baya geç oldu yarın devam ederiz sohbete elifcim. Hem yeni arkadaşlarla da gelir tanışmaya devam... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…