KK'ne Mobilden Nasıl Kolay Giriş Yapılabilir?

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
Forumu telefonumun wifi özelliğini kullanarak giriyorum telefonumun markası nokıa E63 fakat forumun sayfaları neredeyse 1-2 dk da anca kendine geliyor açılıyor baya bi beklemem gerekiyo bazen hata verip çıkış yapıyor mobil uygulaması var mı KK'nün konulara bi göz attım ama bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim Teşekkürler...

benimde telefonum samsung star wi fi bende giriyorum ama arkadasımın dediği gibi sayfalar cook büyük kendine gelmesi cok zorlasıyor ya bizim telefonlarda opera mini yokki napsak yaa :((((((

rica ederim :)
opera mini çoğu telefona uyuyor zaten, ben 6-7 yıldır hep kullanırım, tel alır almaz ilk işim onu indirmek :D

opera miniyi yükledim evet çok kullanışlı bi program fakat KK'ya giriş yapamıyorum kullanıcı adımı şifremi kabul etmiyor nasıl gider bu sorun anlmadım neden kabul etmiyor

sorun cozuldu tesekkurler hatta suan opera mınıden cevabımı yazıyorum

Arkadaslar ben bilmiyordum opera mini indirebilicegımı burda gördüm ve telden m.oprera.com dan (Türkçe) indirdim ama ücret gerektiriyor diyor her girişte ücret mi talep edicek ben zaten wifi den bağlanıyordum telden girersem eğer ?

Arkadaslar ben bilmiyordum opera mini indirebilicegımı burda gördüm ve telden m.oprera.com dan (Türkçe) indirdim ama ücret gerektiriyor diyor her girişte ücret mi talep edicek ben zaten wifi den bağlanıyordum telden girersem eğer ?

sanırım ayarlarla ilgili bişey cnm ama nokiadan anlamıyorum ben :26:

Back