- 17 Mayıs 2009
- 10.114
- 2
- 42
-
- Konu Sahibi tuanamevsim
merveyle cennet nerdeki uykuculara bak sen daha uyanamamıslarkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ya malesef ramazanda hep böle oluyo canım ya 11lere kadar uyuyorum utanıyorum bazen valla :asigim:
seni uykucu seni kaydirigubbakcemile3 başka neler yapıyorsun canım yaş kaçtı bu arada senın?
yaşım 20 canım şu sıralar evdeyim ya staj yapıodum bitti keşke bitmeseydi patladım evde
Sevgili arkadaşlar
Sahur/İftar etkinliği yapalım mı ne dersiniz?Şeniz
Zaman su gibi akıp gidiyor,her zaman dediğimiz gibi okuyan takip eden arkadaşlarımız da iştirak ederse harika olur!
Ramazanın ilk 10 unu bitirdik bile Allah'ın izni ile..
Kaldı 20..
Bu günleri hayr,bereket ve muhabbetle yoğurmaya ve bu arada bilindik/bilinmedik tarifler paylaşmaya var mısınız?
Maksat muhabbet,gönül birliği..Yeni arkadaşlarımızı tanımak,kaynaşmak..
Yarışma değil etkinlik, bunu üzerine basa basa belirtelim..
Herkes ne yaparsa artık :)
Birlik olmazsa,icraate geçemeyiz..
Pamuk kalpler topiğeturkbayragi
:teytey:
Katılmak isteyen arkadaşlarım:Özel mesaj yolu ile tarif ve resimlerini bana yollayınız..
Bu işlemlerde herhangi bir sıkıntı yaşarsanız,bildirin,beraber çözelim.
Ne kadar çok arkadaşımız iştirak ederse o kadar güzel olacak Allah'ın izni ile..
Haydi Bi ismi Allah! :)
not:Birden fazla tarif ile katılabilirsiniz..
Bayram sonrasına kadar devam edecek,en tatlı kelam ve lezzetlerle nihayete erecek..
Muhabbetle!
evde insanın canı çok sıkılıyor gercekten canım yaa bende muhasebecıyım ama calısmıyorum su anda patlıyorum vallahı sıkıntıdan bendemafoldumben
yok tatlım yapmıyorum şu anda izmirden düzceye tasındık biz adaptasyon sorunu cekıyorum halen kaydirigubbakcemile3 sen yapıyormusun?
benim okul devam ediyor hala canım mafoldumben
ne zaman adapte olcan sende olmadan buraya gel bari ben seni adapte ederım hemenaklinialirimsmile
nerde okuyorsun canım sen?
istanbulda canım doğuş üniversitesinde kaydirigubbakcemile2
yok tatlım yapmıyorum şu anda izmirden düzceye tasındık biz adaptasyon sorunu cekıyorum halen kaydirigubbakcemile3 sen yapıyormusun?
olmıycam ıste:umursamaz: ben izmiri özledimmmmmmmmmmmmmm mafoldumben
allah mezunıyetınıde göstersın ınsallah tatlım :Saruboceq: kacıncı senen?