- 15 Şubat 2009
- 856
- 6
- Konu Sahibi tuanamevsim
buyrun kavuşamayan kankalar özlem gidermeye...çakılım buyur bakalımm hoşgeldin.... yeni gelecek arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz sefalar getirdiniz....zemuszemus opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
opuyorumnanaktan hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canııııııııııımmmmmmmm uğur böceğim benimmmm aminnnnnnn bitanem kaydirigubbakcemile5
eyidir kankam yav malum benim bıdık sağolsunnnn uyuyana kadar bin takla attımmmm çaki bebek gibi yahuuuu cimcime sen nasılsınnn kuzummmmm
kuzu bu arada bizden başka kavuşamayan kanka yok galiba bilmiyorumkismile
ayyy sorma kuzum bir bizmi ayran içtik ayrı düştük seninlekaydirigubbakcemile3 şimdi birşeyi fark ettim biz aynı sehirdeyiz sempatiksalakcinni :roflol:
sen beni deli ettin zaten gelcem gelcem diyip ne gelen var ne giden sus sen alsanaalsanasmile kandırıyorsun beniii cadıııııııııııııııııııııııı
yaaa bak yaaa damarıma basıyorsun gitmeseydin beni bırakıp düzcelere aaaa mafoldumben artık boshayallersmile aynen böyle oluruz boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 gelıcem kız bak kırmızı kar yağdığı gün ben izmirdeyim kaydirigubbakcemile3 sen beni karşıyakada bekle kaydirigubbakcemile2
oy oy oy kıyamam ben sana gelicem gelicem sen anladın onu :jeyyar:
bak birde dalga geçiyor benle vayyyyy vayyyy yazdummm bunu kenara bennn alsanaalsanasmile yaktım seniiii çakılllımmmmm kötükedihüso sen gelmeeee bak ben seni nasıl getirtiyorumm kaleyi içten fet ederim ben guclubacismile