KK'de tanışıp kaynaşıp kavuşamayan kankalar buyurun içeri :) Hoş geldinizz :)

tuanamevsim

canım kardeşim gülşah
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
856
6
buyrun kavuşamayan kankalar özlem gidermeye...çakılım buyur bakalımm hoşgeldin.... yeni gelecek arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz sefalar getirdiniz....zemuszemus opuyorumnanaktan

ben geldimmmmmmmmmmmm kuzum canım benim hayırlı olsun topiğimiz Şeniz Şeniz Şeniz

opuyorumnanaktan hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canııııııııııımmmmmmmm uğur böceğim benimmmm aminnnnnnn bitanem kaydirigubbakcemile5

eyidir kankam yav malum benim bıdık sağolsunnnn uyuyana kadar bin takla attımmmm çaki bebek gibi yahuuuu :emir_bebek: cimcime sen nasılsınnn kuzummmmm

eyidir kankam yav malum benim bıdık sağolsunnnn uyuyana kadar bin takla attımmmm çaki bebek gibi yahuuuu :emir_bebek: cimcime sen nasılsınnn kuzummmmm

sus kız teyzesının bitanesıne çaki diyip durma almıyım ayağımın altına seni :mymeka: bende iyiyim tatlım seni gördum daha iyi oldum Şeniz

yaa kuzu deme vallahi öyle uyutuyorum götürüp beşiğine yatırıyorum arkamı dönüyorum tıkır tıkır tırmanıyor beşiğe bir görmen lazım ya ölüyorum gülmekten o hallerinede :emir_bebek: yaaa beni gördün iyi oldunnnn demii nasıl süpriz ama bir mesaj topiğe gel diyeee zemuszemus kuzu yaaa vallahi benim işler yoğunlaşmadan bir gelseydik yüzyüze ne iyi olurdu

oyy yerım ben o cadıyıkaydirigubbakcemile3 evet kuzum yaaa yarın geliyorum oraya bekle beni dermişim ben şimdi :roflol::roflol: bugün yeteri kadar aşka geldim zaten :jeyyar:

sen beni deli ettin zaten :KK3: gelcem gelcem diyip ne gelen var ne giden sus sen alsanaalsanasmile kandırıyorsun beniii cadıııııııııııııııııııııııı :eek:

:KK1: ayyy sorma kuzum bir bizmi ayran içtik ayrı düştük seninlekaydirigubbakcemile3 şimdi birşeyi fark ettim biz aynı sehirdeyiz sempatiksalakcinni :roflol:

yaaa bak yaaa damarıma basıyorsun gitmeseydin beni bırakıp düzcelere aaaa mafoldumben artık boshayallersmile aynen böyle oluruz boshayallersmile

sen beni deli ettin zaten :KK3: gelcem gelcem diyip ne gelen var ne giden sus sen alsanaalsanasmile kandırıyorsun beniii cadıııııııııııııııııııııııı :eek:

kaydirigubbakcemile3 gelıcem kız bak kırmızı kar yağdığı gün ben izmirdeyim kaydirigubbakcemile3 sen beni karşıyakada bekle kaydirigubbakcemile2

kuzu hadi yaaa valla çıkıp gelin artık şu izmire yaa vallahiii daral bastı bana burda.... sen ordaaaaa bennnn burdaaaaaaaaaaaa :nazar:

kaydirigubbakcemile3 gelıcem kız bak kırmızı kar yağdığı gün ben izmirdeyim kaydirigubbakcemile3 sen beni karşıyakada bekle kaydirigubbakcemile2

oy oy oy kıyamam ben sana gelicem gelicem sen anladın onu :jeyyar:

bak birde dalga geçiyor benle vayyyyy vayyyy yazdummm bunu kenara bennn alsanaalsanasmile yaktım seniiii çakılllımmmmm kötükedihüso sen gelmeeee bak ben seni nasıl getirtiyorumm kaleyi içten fet ederim ben guclubacismile

bak birde dalga geçiyor benle vayyyyy vayyyy yazdummm bunu kenara bennn alsanaalsanasmile yaktım seniiii çakılllımmmmm kötükedihüso sen gelmeeee bak ben seni nasıl getirtiyorumm kaleyi içten fet ederim ben guclubacismile

kaydirigubbakcemile3 et et benım canıma minnet ben uça uça gelirim izmire kuzum :eek:

napam nasıl olam çakılım gece gece kahkaha krizlerindeyim
ama neden güldüğümü bilmiyorum
nişanlımdan ayrıldıgımdan beri böyleyim afedersin ota b.ka güler oldumm =)

sen napıosun gülüm? nasılsn

X