KK'de Tanıdıklara Rastladınız Mı?????

tripoli35

olumlu yaklaşım iyidir
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
1.872
14
108
İzmir
evet hanımlar sanırım bu konu daha önce açılmamış.burada hepimiz nickliyiz ve genel olarakta avatar resmi olarak kendimize ait olmayan resimleri kullanıyoruz.acaba burada gerçek hayatında tanıdığına hatta akrabasına,komşusuna rastlayan var mı??? kimse tanıdığı kişinin nickini vermek zorunda değil benim ki sadece merak.ve diyelim ki kişiyi tanıdınız kendinizin kim olduğunu belirtirmisiniz yoksa saklarmısınız????

evet hanımlar sanırım bu konu daha önce açılmamış.burada hepimiz nickliyiz ve genel olarakta avatar resmi olarak kendimize ait olmayan resimleri kullanıyoruz.acaba burada gerçek hayatında tanıdığına hatta akrabasına,komşusuna rastlayan var mı??? kimse tanıdığı kişinin nickini vermek zorunda değil benim ki sadece merak.ve diyelim ki kişiyi tanıdınız kendinizin kim olduğunu belirtirmisiniz yoksa saklarmısınız????

Ben sanmıyorum canım saklanacak bir şey olduğunu.Yani sonuçta burda yazdığımız her kelime google ın dizinlerine ekleniyor.Henüz rastlamadım ama tanıdık birine.:31:

Daha yeni üye olduğum için yaşamadım böyle bir şey ama zaman ne gösterir bilemem.
Tanıdık biri çıkarsa da kendimi tanıtmak gibi bir durumum da olmaz.Burada bir çok kişi çevresi ile paylaşamadıkları şeyleri tanımadıkları insanlara anlatıp rahatlıyor ve yorum alıyor ya da yaşadıkları şeylerden örnekler vererek (tanınmamanın rahatlığı ile ) yardımcı olmaya çalışıyor.

ben arkadaşıma rastladım ve kendimi tanıttım.ne bileyim saklamak istemedim ama arkadaşlarım bilmez benim burada olduğumu.ama burada tanışıp arkadaş olduklarımda var yani benim durum garip galiba :))

Tesadüfen rastlamadım ama tanıyan biri buraya üye olduğumu öğrenince oda üye olmuştu çok sinir bozucu olduğu rahatça yazamadığım için üyeliğimi değiştirdim :9::9::9: Ama burdan tanışıp yüz yüze görüştüğüm kişiler oldu tabi :16::16::16:

Son düzenleme:
Ayy evet çok şaşırdım ateist olduğunu okudum burdaa :26::53:

Son düzenleme:
Ben bi tanidigimin burada uye oldugunu ogrendim ama ben de uyeyim demedim onun bickini gilan da sormadim hicbir sey yapmadim :)

Tesadüfen rastlamadım ama tanıyan biri buraya üye olduğumu öğrenince oda üye olmuştu çok sinir bozucu olduğu rahatça yazamadığım için üyeliğimi değiştirdim :9::9::9: Ama burdan tanışıp yüz yüze görüştüğüm kişiler oldu tabi :16::16::16:

aynı durumu bende yaşadım. çok sinir bozucu sonuçlar çıkardı.

eşımın arkadasının eşıde uyeymıs benım gızlım saklım yok ıkrar ben dedım aa görüyom senı dedı:27:

Rastlamadım, inşallahta rastlamam :27: hiç hoşuma gitmezdi bu durum :52: sonuçta burda biz herşeyi konuşuyoruz yeri geliyor özelimizden örnekler veriyoruz, hiç istemezdim o yüzden :kkk: Karşılaşsamda hiç çaktırmazdım heralde :1:

Rastladım:)
Hemen de tanıttım kendimi; saklayacak birşeyim yok.
Ama mesela çok yakınım biri olsa belki bir düşünürdüm bilemiyorum belki de düşünmezdim :44: :::::)))))))))))))))))))))

Back