KK'dan kankama yaptim,gonderdim ;makrumeden cantam ..

canımm ellerine sağlık valla çok güzel olmuş ne kadar güzel kk sayesinde mesafeleri bile aşıp arkadışlıklar kuruyoruz..arkadaşlığınız daim olsun canım..

Canım,kankam..:1hug:
Sen bitanesin..seviyorum senii,
inanırmısın halen o günün etkisinden kurtulamadım.
ruyada gibiyim ve bu ruya hiç bitmesin.
Zepp,sana binlerce kere teşekkür ediyorum bu güzel jestin için.
çok düşünceli çok vefalı ve çok delisindelikafadulden ,çılgınsın sen ya resmen.
Hediyen tek kelimeyle harika milyonlarca kere Maşallah süpersin 10 parmağında 10 marifet.
iyiki seni tanımışım iyiki kankam olmuşun.
ya okadar heyecanlıyımki yazılarımdan anlaşılıyordur.
ne kadar şanslı olduğumu ,senin benim arkadaşım olduğunu bilmek güzel bişi yaa..
diliyorumki Rabbimde seni mutlu etsin seni sevindirsin .
Ben bunun altında asla kalmam.Şeniz
tekrar teşekkür kankam dostum..seni seviyorum zeppcim.:1hug:

canımm bayıldımm çok şık olmuşşş alkisalkisalkis
eline koluna emeğine sağlık a.s.
güle güle kullan tatlımmm :enbuyukkk:

canımm ellerine sağlık valla çok güzel olmuş ne kadar güzel kk sayesinde mesafeleri bile aşıp arkadışlıklar kuruyoruz..arkadaşlığınız daim olsun canım..

tsk ederim canim :1hug:

utandiriyorsun beni kanka ;bende seni seviyom:asigim::1hug:

canımm bayıldımm çok şık olmuşşş alkisalkisalkis
eline koluna emeğine sağlık a.s.
güle güle kullan tatlımmm :enbuyukkk:

:1hug:tsk ederim canim

zeppcim ellerine sağlıki valla harika olmuş
dağçiçeğim gule gule kullan canım... Rabbim sevdiklerinle birlikte mutlu huzur dolu ve sağlıkla geçireceğin bir ömur nasib etsin canım.

ellerine sağlık gerçekten çok gzl bir çanta olmuş vee...kankan gerçekten çok şanslı iyi günlerde kullansın...birde böyle arkadaşlıklar ne gzl ya insan duygulanıyo...Allah herkese böyle dostluklar,kankalar nasip etsin..a.s.

vışşş:1shok: nan ,sen ne ara iki bebeden fırsat buldunda bu çantayı yaptın hamarat avrat:jeyyar:..
biliyomusun abla, bana hiç çanta ören olmadı ,benim hiç örme çantam olmadı, benim doğum günümde kimse bana örme çanta hedaye etmedisenağlama

bu gadder duygu sömürüsünden sonrada artık bi çanta ören deemi

zeppcim ellerine sağlıki valla harika olmuş
dağçiçeğim gule gule kullan canım... Rabbim sevdiklerinle birlikte mutlu huzur dolu ve sağlıkla geçireceğin bir ömur nasib etsin canım.

çok gusel olmus ellerınıze saglık

ellerine sağlık gerçekten çok hoş ................

Begenileriniz icin tsk ederim arkadaslar a.s.

kiz sergu :roflol: kiyamam :teselli: sana yaparim dermisim :1rolleyes:kaydirigubbakcemile3:1hug:

çantamı her gören hayran kaldı..maşallah diyeyim yine ..sanki makinadan çıkmış..inş seninde seveceğin seni seven arkadaşların olur..

:roflol::roflol:sergü..ay beni çok güldürdün..bu gaddar duygu sömürüsüne değil çanta valiz bile örülür..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…