KK'dan kankama yaptim,gonderdim ;makrumeden cantam ..

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Bu cantayi sevgili dag cicegim'e yaptim ..
2-3 gun evvel kargoya vermistim ;bugun almis (cunku bugun d.gunu ;dogum gunu hediyem :asigim:) nasil olmus ...

gule gule kullan kanka :jeyyar:
7 numara tigla ordum bildigimiz makrume ipi

harika bir çanta olmuş ellerine sağlık zeppcim....arkadasın güle güle, iyi günlerde kullansın çantasını inş....o çok şanslı biri..senin gibi düşünceli bir arkadasa sahip olduğu için.... a.s.

Wallahi süper olmuş heee bayıldım maşallah nazar değmesin Zepp sana....

a.s.Ellerin dert görmesin canım süper bir çanta olmuşkaydirigubbakcemile5
Dağçiçeğim de güle güle kullansın

Wallahi süper olmuş heee bayıldım maşallah nazar değmesin Zepp sana....

ellerıne saglık

a.s.Ellerin dert görmesin canım süper bir çanta olmuşkaydirigubbakcemile5
Dağçiçeğim de güle güle kullansın

:asigim:Tsk ederim arkadaslar :1hug:

Dün makrome ip aldım oldukça uygun fiyata model arıyorum anneme yapmak istiyorum bir çanta benim ipim siyah nasıl birşey yapsam bilemiyorum.Senin kankanın çantası çok güzel olmuş,eline sağlık...

Şimdi tam içimden gelerek bişey diyeceğim kankam olur musun ?kaydirigubbakcemile5 sırnaşık şey:sm_cool:

güzel olmuş güle güle kullansın.kaydirigubbakcemile3

tebrik ederim hem güzel emeğiniz hem ince düşünceniz için alkisalkisalkis
dağ çiçeği de hakeder bu çantayı güzel günlerde kullansın

Ya bende istiyorum banane bananeee yaaaaa

Canım hemşom ellerine sağlık,Dağçiçeğim sende iyi günlerde güle güle kullan birtanem Şeniz

çoook güzel olmuş. ellerine sağlık. benim kankam da bana makromeden bi çanta örmüştü. sağolsun. sizin gibi kankalar olmazsa hayat nasıl çekilir???
tarifini yazsan da biz de yapsak. kaç ilmekle başladın. kaç sıra ördün .

Dün makrome ip aldım oldukça uygun fiyata model arıyorum anneme yapmak istiyorum bir çanta benim ipim siyah nasıl birşey yapsam bilemiyorum.Senin kankanın çantası çok güzel olmuş,eline sağlık...

süper ellerine sağlık

Şimdi tam içimden gelerek bişey diyeceğim kankam olur musun ?kaydirigubbakcemile5 sırnaşık şey:sm_cool:

güzel olmuş güle güle kullansın.kaydirigubbakcemile3

tebrik ederim hem güzel emeğiniz hem ince düşünceniz için alkisalkisalkis
dağ çiçeği de hakeder bu çantayı güzel günlerde kullansın

Ya bende istiyorum banane bananeee yaaaaa

Canım hemşom ellerine sağlık,Dağçiçeğim sende iyi günlerde güle güle kullan birtanem Şeniz

: ) tsk ederim arkadaslar :1hug:

Bayıldım valla harika.benim yokki bi kankam k.k da örsün bana böle ciciler

Bu arada bıngÖlde yaŞadıĞını Şımdı gÖrdÜm canım kardeŞım Şu an bıngÖlde asker.ondan Çok sevıyorum bıngÖlÜ.

Canım arkadaşım çok güzel olmuş ellerin dert görmesin,ellerine sağlık,bende mi istesem acep....

ellerinize sağlık pek güzel olmuşlar ,iyi günlerde kullansın arkadaşınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…