KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

Güya bugün meb le sendikalar toplandı ortada hala net bi şey yok.....ama benim psikolojim çoktan bozuldu......akannehirsempatiksalakcinni:bbo:

eee nolmuş bi sonuç var mı ben memurlar nete baktım ama bişi göremedim

spell ne oldu canım senin iş,memurlar nette sendikalarla bazı konularda mutabakata varıldı diyodu.çok incelemedim,umarım işine yaramıştır..

iyiyim canım,oğlumla uğraşıp zaman geçiriyorum,bir ay gibi bişey kaldı izinimin bitmesine keyfini çıkarıyorum.sen nasılsın,günün nasıl geçti?

iyiyim caycan cım
bu arada size güzel bir haberim var sanırım hamileyim
yarın inş. dr a gidiyorum muayene için

spell ne oldu canım senin iş,memurlar nette sendikalarla bazı konularda mutabakata varıldı diyodu.çok incelemedim,umarım işine yaramıştır..
tam anlamıyla belli değil mayısta dananınn kuyruğu kopacak işte.Bekliyorum bakalım....
iyiyim caycan cım

Sağ salim kucağına alırsın inşallah.....

spell inşallah istediğin gibi olur ve umarım yetişir sana bişeyler..

yarın saat 2 de randevum var
o zaman öğreneceğim kaç haftalık hamile oldugumu hatta dün o kadar şiddetli bulantı ve kusma yaşadımki su bile içemiyordum iki şişe serum yedim çok şükür bugün kendime gelldim
size yarın sölerim inş. kaç haftalık oldugunu

iyiyim caycan cım
ayy harika bi haber buuu
hadi hayırlısı olsunnnnn
kendini yormaman lazım
sakın uzanma bol bol dinlen ilk aylar insan çok bitkin oluyor
mide bulantısına da sabah aç karnına daha yataktan kalkmadan kraker ye tuzlu, bi de havuç çok iyi geliyormuş inş geçer
tam anlamıyla belli değil mayısta dananınn kuyruğu kopacak işte.Bekliyorum bakalım....

Sağ salim kucağına alırsın inşallah.....

cnm haberleşelim nolur kaçırıcam deyü ödüm kopuyor:)

tabiki canım bi bilgim olursa paylaşırım.Sende ara ara personel mebe bak istersen canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…