KK'da Tanıştık KK'da Dost Olduk Diyenler'in Topiği (:

canımsın seeeenn.... :1hug:
kuzum anlat bakım haftasnu napmayı dusunuyosun
nerelerı gezzceksın
abıye konusunda bıldıgın yerler varmı

canım napiim ya haftasonu gidip bi ara düt dütümü iç dış şöylece güzelcene bir yıkatmayı düşünüorum elbise içinde bizim burada türkiyenin en büyük migrosu var oraya gidicem orada mağazalar yok yok gibi ne arrasan var oraya bakıcam canım eğer bulamazsam bişey tunalıya giderim oradan oradada hadi bulamadım dielim bizim burada istanbul yolu üzerinde outletler var oralara bakarım oda olmadımı çıkar gelir ist.da bakarım elbiseye dermişimmmm delikafadulden neyse bu arada kamil koçu arayıp çanakkaleye rezarvasyonumu yaptırdım bu arada pazartesi içinde 1 günlük izinimi aldım daire başkanımdan bir tek onayı kaldı iznimin naniknanik bir elbise çanta ayakkabı birde altın almam eksik onlarn dışındakşler tamamdır... :sm_cool: :teytey: :dance:

valla böle her ay bi arkadaşımın düğünü nişanı nşkahı olursa ben bu sene tüm türkiyeyi gezerim kötükedihüso

Güzellikleri dostlarla paylaşmadıktan sonra ne anlamı varki :asigim:
Benimde çok sevdiğim arkadaşlarım oldu kk'de ...Ama henüz dost diye adlandıramıyorum, dostluk için farklı paylaşımlar yaşanmalı, en yakın dostumda üniversiteden sonra antalyada kaldı, çok özlüyorum ama yapacak bir şey yok şimdilik, her ay görüşüyoruz, ya o geliyor ya ben gidiyorum kaydirigubbakcemile2 İnşallah hiç ayrılmazsınız kızlar, kıymetinizi bilin dostluğunuzun opuyorumnanaktan

canım benimm teşekkür ederiz... :asigim:
evet karşındakine dost diyebilmek çok zor zaman lazım fedakarlık lazım bunun için...
seçil benim için çok büyük fedakarlıklar yaptı ben kimseden öyle dostluk görmedim
dostum kardeşim herşeyimdir o benim
ne güzel sende hiç kopmamışsın dostunla uzaktada olsa her ay görüşüyosunuz allah bozmasın

oyy anammmm karnışım ağrımaya başaldı kesin yarın ya da cumartesi hasta olucam pöf yaaa :umursamaz:

simerenyacıım hoşgeldin canım bende dostluğa arkadaşlığa öenem veren biriyimdir...
bir insanın dostunun olması herşeyden önce gelirbence akraba aile eş bi yere kadar ama dostun
ne olursa olsun seni bırakmıyor ve dostluk paylaşıldıkça artan güzel ve apayrı bir şey bizde aslımla
burada tanışmamıza rağmen çok ii dost olduk ben herzaman için ist.a onu görmeye giderim onunda
buraya beni görmeye geleceğinden eminim canım opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile Şeniz

canımsın seçilimmmmm.... :1hug: inşallah gelicem kocacığımla 4-5 ay sonra falan kuzum kaydirigubbakcemile3

aaa adaşım sen kk pro üye mi oldun kız :1shok:

bu hafta geleneksel regl haftası mı bizim yaaa

ben daha yeniyim aranızda ama bende burdan cok guzel dostlar kazanıcağımı hissediyorum umarım yanılmam :)

emk 87 hoşgeldin canım aramıza inşallah umarım çok güzel dostluklar kurarsın canım opuyorumnanaktan
aslıcıım hoşgeldin bebğim ya hiç sormayın bu haftasonu anavatan kan ağlicak yaaa :sinifsinif:
canım evet şebnem diye bir arkadaşımın düğünü var ayın 20 de onun için çanakkaleye
gidicem bende inan çok merak ediyorum çanakkaleyi inşallah arkadaşım çok mutlu olur yaa :lepi:

aslıcıım bak eylülde evimi tutuyorum eğer gelip bende kalmazsanız valla kafanı kırarımmmmm :mymeka:

hasancığım götürür götürür kırmaz o karısını seçilim
yoksa sen duvardan jiletle kazırsın dimi haha :roflol:

valla kazırım adamı ayar etmesin mamaktan çıkar batıketten geçer gelir döverim senin kocişini opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…