- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #5.341
Sevgili Kulitta,
Yine cok hos avatarlar bulmussun, hepsi cok guzeller.Senden bir ricam olacak:sevgili arkadasim Tryamor'un avatarini cok begendim, bana da o tur bir avatar bulabilir misin lutfen? Simdiden emeklerin icin cok tesekkur ederim canim.
Britney Spears avatarı yapmıştım. Ondan bahsetmişti Sourcream. :26:
Sonra değiştirdim bununla.
Ancak bunları bulabildim canım.Tryamor senin için birkaç tane hazırlar artık.
Senin film animasyonlarından istiyoruz tatlım. Mümkünse...
Eki Görüntüle 175860
kulitta cım bana bunu hareketli kk uygun boyutlarda yaparmısın birde arka planı siyah olursa çok memnun olurum
Eki Görüntüle 175860
kulitta cım bana bunu hareketli kk uygun boyutlarda yaparmısın birde arka planı siyah olursa çok memnun olurum
Tatlım kullandığın avatarda ışıltı var ama daha fazla mı istedin acaba?
Ben de ışıltı efekti verebiliyorum sadece. Işıltıyı biraz arttırdım ve farklı yakınlıklar
denedim. Elimden gelen budur canım.
... ... ... ...
çok teşekkür ederim kulittacım çok güzel olmuşlar ben kendim yapmaya çalışmıştım becerebilmişmiyim photoscape programı ile denedim
Kulitta Ablammm
Yine Ben Ve Yine Bir Istek :78:
Ablacim Eyfel Kulesinin Veya Galatakulesinin Romatik Avatarlari Varmi Sendee ?
Sevgililerde Olabilir Kulelerle Beraber Hic Fark Etmez
Bu Ara Romantik Takiliyorumda
Simdiden Cok Tesekkür Ederimm
Eyfel kulesi ve bir kaç başka romantik ekledim tatlım ama romantik Galata kulesi bulamadım maalesef.
.... .... .. ..
.. .. .. .. .. ..
Kulitta verdiğim linke bakabilir misin cevap gelmiş ama ne demek istediğim anlaşılmamış.
Boyutla mı ilgili, nasıl ifade edeceğimi tam olarak bilemiyorum senin açıklaman mümkün mü, daha iyi biliyorsun bu meseleleri. :26:
Dün akşam haber verdiğinde bakmıştım canım, Curly nin yanıtını görünce sana cevap vermemiştim.
Bu akşam tekrar baktım, kullandığımız avatar büyüklüğü 64 KB - Olmasını istediğin büyüklük 1.5 MB
olunca, İnternet paketi kotalı olanlar için kota aşımı ve sayfaların yavaş açılma sorunları
oluyormuş tatlım. Tüm kullanıcıların rahatlığı için avatar büyüklüğü sınırlı olmalıymış.
Söz konusu ölçü değerleri aşağıdaki gibidir.
1 GB (gigabyte) = 1024 MB (Megabyte)
1 MB(megabyte) = 1024 Kb(kilobyte)
1GB (gigabyte) = 1048.576 KB (kilobyte)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?