- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #4.241
kukilitam senden bişey rica etsem ben erkek arkadaşımla olan bi resmimi sana göndersem sen şey yapabilirmisin gölgemiz kalsın yüzümüze felan ışıklanırma yapsan yada gölgelik
Burda en güzel yer burası. Nasıl olmuş kulitta avatarım ? Tekrar sağol bana verdiklerinle değiştirip değiştirip kullanıyorum.
kulittam iyigeceler beklemedeyim canım beniim aşıklar avatarlarımı...:kedi: boshayallersmile opuyorumnanaktan
kulittacım iyi geceler senden sokaklarla ilgili avatar rica ediyorum bulabilirsen çooooook mutlu olurumopuyorumnanaktan
Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Bir hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmanız dileğimle... Mutluluklar!
Şeniz Şeniz çok sağol bitanem KULİTTAM amiinnnn :Saruboceq:::Saruboceq: hepsi çok güzel ben bunların birkaçtanesini nasıl saklayabilirim çok güzeller canımsın tatlım benim.. olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Bir hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmanız dileğimle... Mutluluklar!
Şeniz Şeniz çok sağol bitanem KULİTTAM amiinnnn :Saruboceq:::Saruboceq: hepsi çok güzel ben bunların birkaçtanesini nasıl saklayabilirim çok güzeller canımsın tatlım benim.. olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Avatarın üzerine sağ tıklayıp farklı kaydetle klasörüne kaydedeceksin veya bu sayfanın lingini dosyana kaydedebilirsin.
Ayrıca avatarların URL adreslerini kendine mail mesajı çekerek saklayabilirsin leylacım.
..................
kulittacım senden bi ricam olcak
ben dün bi kızımın olacağını öğrendim
kızlar için pembiş hamile avatarları koymuştun daha önce ama bulamıyorum
sana zahmet ekleyebilirmiisin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?