Kk'da kaynaşanlar canı geyik çekenler buraya

:kedi:
Canım benim..Hadi hayırlı olsun..Kavgasız, gürültüsüz nice güzel sohbetler olsun inşaallahopuyorumnanaktan

Hülyaaanım hülyaaanım sengözlerimebaksanab

aynen,fransız filmelerini sevmem ama çok şirin bu kız. kaydirigubbakcemile2
coco Chanel'ide izlicem ilk fırsatta konusu süper.
Kayıp Nişanlı filmide güzeldi yerimseniben

Kayıp nişanlıyı yeni ekledim arşivime, hazır bu kadar filmlerden konuşmuşken gidip izlesem mi ne :hulya:

Hı?
N'oluyo İpek Hanım? Tamam hastasınız ama o avatar hiç yakışmamış..Alışmayınca tabii :kahve:
Neyse..Hoşgeldiniz efendim.:nazar:

İyileştim kiii, yeniyıla hasta girmedim yani :dilcikar:
Beğenmedin mi, benim çok hoşuma gitmişti halbuki :nazar:
Bi de sen hoşgeldin, sen eğlenirkene kkda 2009u 2010a ben bağladım sositososito

pc başında acı çekiyorum geceden kalmayım mazur görün canlar... buyrunnnnnnnnn
öpüyorum hepinizi.. opuyorumnanaktan
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın... :eek:

İyileştim kiii, yeniyıla hasta girmedim yani :dilcikar:
Beğenmedin mi, benim çok hoşuma gitmişti halbuki :nazar:
Bi de sen hoşgeldin, sen eğlenirkene kkda 2009u 2010a ben bağladım sositososito

Bağladığın ipi çözerim,o düzeni bozarım bağ bozumum benim:jeyyar:

Ben de dün 12:00'den önce bir sigara içtim..İçiş o içiş..:nazar:
Hööff..
Sandığım kadar zor olmadı ama yine de elin, dudağın arıyor işte meleti..Kafayı meşgul ediyorum şimdilik bakalım :nazar:

ee yeniyıla nasıl girdiniz ben babamı sevgilimle çıkabilmek için kandırmaya çalıştım ama yutmadı ailecek ve klasik bi yılbaşı oldu yinee :umursamaz:

pc başında acı çekiyorum geceden kalmayım mazur görün canlar... buyrunnnnnnnnn
öpüyorum hepinizi.. opuyorumnanaktan
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın... :eek:

hava mı yapıyon kzımm geceden kalmayım falan diye :1closedeyes: yerimseniben iyi gecelr canımm opuyorumnanaktan

iyi uykular müge(cik) opuyorumnanaktan

Bağladığın ipi çözerim,o düzeni bozarım bağ bozumum benim:jeyyar:

Ben de dün 12:00'den önce bir sigara içtim..İçiş o içiş..:nazar:
Hööff..
Sandığım kadar zor olmadı ama yine de elin, dudağın arıyor işte meleti..Kafayı meşgul ediyorum şimdilik bakalım :nazar:

Hiç bi halt edemezsin:umursamaz:
Başarılar ve aferin sevgi kelebeğim benim :teselli: Zor değil tabi, nikotin isteği çok şiddetli olmuyo ama dediğin gibi elin arıcak biraz, ilk 3 gün biraz zorlancaksın, yani aklına gelecek sürekli, ama giderek kolay olcak, bak benim aklıma bile gelmiyo artık. Tertemiz olcaksın, nefes alırken hırlamıcaksın, sabahları da küllük gibi kokmayacaksın, paralarını da gün gün kenara at, harcamak eğlenceli oluyo :jeyyar:
Bi de şu kitabı okusaydın daha rahat etcektin ama neyse :umursamaz:

ee yeniyıla nasıl girdiniz ben babamı sevgilimle çıkabilmek için kandırmaya çalıştım ama yutmadı ailecek ve klasik bi yılbaşı oldu yinee :umursamaz:

İlk defa normal bir gün gibi girdim ben en çıkışkan üye gamyoncuiremsu Çay çerez yiyerek, saat 12de bari bilgisayar başında oturarak girmeyeyim diyip ayağa kalkarak :kedi: Yaşlılık alameti midir bilmiyorum ama içimden bişey yapmak gelmiyo bu aralar benim :nazar:

ilk defa normal bir gün gibi girdim ben en çıkışkan üye gamyoncuiremsu Çay çerez yiyerek, saat 12de bari bilgisayar başında oturarak girmeyeyim diyip ayağa kalkarak :kedi: Yaşlılık alameti midir bilmiyorum ama içimden bişey yapmak gelmiyo bu aralar benim :nazar:[/QUOTE]

canım benimm teşekkür edrimm:) beni sizler yarattınızz opuyorumnanaktan

Kitabı almaya vakti olmadı eşimin araba sevdasından..Yoksa çok istemiştim..Bu arada Çiv, Mag i hiç görmedim :nazar:

Doğru ya..Pazara kadar nişanlısı var onun yanında..Gözü KK görür mü? :nazar:

canlarım ben kaçıyorum hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum bu ilgi ve sevgiye layık olacağıma söz veriyorum hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan :enbuyukkk:

X