KK'da aşure günü başladı

yok cnm 9 gunluk bayram tatılı gırdıya ondan 2 hafta zaten gec aldık gecen aylığımızı ve hala devam edıyo bu gecıkme sonracıma 29 ekımde tatıl dıyede avansıda erteledıler normalde yarın avans alcaktık ama ptesı dedıler yetmezmıs gıbı mesaı

nan böcük düğününde o kadar altın takıldı
daha gözün doymadımı altına
istersen damadın yanına birde kuyumcu alalım sana :roflol: :roflol:

hıc fena olmas aslında hee kaydirigubbakcemile3 zaten ben bılesık alcam dedım vallasınır oldum tam ıkı aydr duzgun aylık alamdım ama 15 kasımda kesın alcam allahın ıznıyle :Saruboceq:

nan böcük düğününde o kadar altın takıldı
daha gözün doymadımı altına
istersen damadın yanına birde kuyumcu alalım sana :roflol: :roflol:

hıc fena olmas aslında hee kaydirigubbakcemile3 zaten ben bılesık alcam dedım vallasınır oldum tam ıkı aydr duzgun aylık alamdım ama 15 kasımda kesın alcam allahın ıznıyle :Saruboceq:

inşallah alırsın böcüğüm Allah yardımcın olsun :Saruboceq:

ıns cnm suan kac ytl acep gecen hafta 750 ıdı gecen gun 810 ytl cıktı ama suan ınmıs tekrar cıkmadan almam lazım en ıyı yatırım o

canım naısl sıkılıyo bıl bılsenız yarın 5e kadr calıscaz off off allahtan ptesı kalmam dedım

ulan iyi ki bi yok oluyom ortalardan he...
hemen arkamdan vırvır konuşuyonuz ne dedikoducusunuz. hem size aşure tükkanı açtım hemde yaranamadım.

açtında noldu sankım hee bu saate kadr gelmenı beklıyokk banada ver aşure öle bı ıkı kesmes benı 3 4 ver

oluum var yaa işiniz gücünüz boğaz
yiyen var yiyemeyen varr:mymeka: bu topiği ne ara açtınızzz looooooooww
peh ağzım sulandı beaa

ahanda gacılar kazanlarla geldim girin bakem sıraya herkese yetecek kadar var

niye iştahın kapandı kız
ayıp olir ama hepsi bizim köylü:mymeka:

oluum var yaa işiniz gücünüz boğaz
yiyen var yiyemeyen varr:mymeka: bu topiği ne ara açtınızzz looooooooww
peh ağzım sulandı beaa

şişkolar kenaraa cnm hadı allah versın:dilcikar: getırın ne varsa ben yerım
erkek aşçıda ıstemem eskı kocam aşçıydıda aklıma o gelıyo ben garı ısteyrem sengözlerimebaksanab

şişkolar kenaraa cnm hadı allah versın:dilcikar: getırın ne varsa ben yerım
erkek aşçıda ıstemem eskı kocam aşçıydıda aklıma o gelıyo ben garı ısteyrem sengözlerimebaksanab

ben şişkomuyum loooow:mymeka:aaaaa 56 kiloyum allahıma bin şükür 33 yaşında iki çocuk anasına göre harikayım bikerem :1closedeyes:

ben şişkomuyum loooow:mymeka:aaaaa 56 kiloyum allahıma bin şükür 33 yaşında iki çocuk anasına göre harikayım bikerem :1closedeyes:

bende 45 kıloyum bekarım hıc cocuk doğurmadım 90 60 90 ım:roflol: :dilcikar:

kac yasda evlendın bakem ben evde kaldım mı merak edıyomda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…