KK'da aşure günü başladı

Aşure_kaseleri.JPG

alın aşureleride susun ula ne aç gözlüsünüz be...
bekleyemediniz dime biraz alın alında yiyin

aman be ben yokken bunlar kavga fılan etmışler...oha yanı cay molasında yedıklerı yetmezmı be...
daha doymamışlar...
neyse sel kımsecıkler yokken ben bır asure alıyım belkı sımdı üşüşürler...

al canım al afiyet olsun :)
benden iyi yapan yok bunu :S

sel sen yokken sac başa girdin oratlık karıştı tabak çanaka havada uçtuaşure ssırası yüzünde:1closedeyes:

ah cemrem ah bu böcük bnenim topiğide karıştırdı işte bıktık bundan ama napalım evlat atlmıyo satılmıyo

kızlar ne o öyle kavgalar sırayla isteyin lütfen

ya ben bır ara cıktım ben yokum ya ıdare edememısler bırbırlerıne gırmişler..koca koca kısslar

söylüyorum da dinleyen yok ki egemcim yaa

sıraya gec nan kör msun bız varık :mymeka: :roflol:

böcük kızdırma bak beni.:kızgın::kızgın:yazık ama banada:çok üzgünüm::çok üzgünüm:şurda bi canım aşure çekti.anam yoksam hamilemiyim neyim...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:neyse ben sıramı beklerim böcüğüm yeterki sen kızma...Şeniz

böcük kızdırma bak beni.:kızgın::kızgın:yazık ama banada:çok üzgünüm::çok üzgünüm:şurda bi canım aşure çekti.anam yoksam hamilemiyim neyim...:sm_cool::sm_cool::sm_cool:neyse ben sıramı beklerim böcüğüm yeterki sen kızma...Şeniz

kız yabanım teyzemı olucaz yoksam...eger oyleyse kacıncı bebış ılkmı..olıcek..

he şöle bu ulkede devlette herseyde kuyruk var bılmen mı bı ölumde yok bekle sıranı ama ben zaten ıkram ettım del hanım gelene kadr :kızgın:

ah cemrem ah bu böcük bnenim topiğide karıştırdı işte bıktık bundan ama napalım evlat atlmıyo satılmıyo

pıslukk tüküren smıleyy sen yokken kım baktı onlara kım asure verdı cemre ask olsun saanada haın domdom senağlama ac kalsaydınız daha ıyıydı demı ayrıca sızı sıraya sokan bekleyın gelır elbet dıyende bendım yokyok ıyılık devrı bıtmıs :mymeka:

nie biz gerçek değilmiyiz ki...
hayal dünyasındaki dolstların mıyız ki...

X