- 2 Şubat 2013
- 2.846
- 1.931
- 198
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.961
aaaa eveett :) bak ben yanlış hatırlamısım geyikten sanıyodum :))şimdi oldu..Hala devammı konu onada katılırım yani :)Kafe Kitap konusundan tanışıyoruz.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa eveett :) bak ben yanlış hatırlamısım geyikten sanıyodum :))şimdi oldu..Hala devammı konu onada katılırım yani :)Kafe Kitap konusundan tanışıyoruz.![]()
Beni hatirlamiyorsan kimseyi hatirlama benceya kızlar margarikotin ve greenjade'i gecen seneden mi hatırlıyorum bide nazarboncuğumu ne vardı yine bi geyikten sanki doğru mu ??
aaaa eveett :) bak ben yanlış hatırlamısım geyikten sanıyodum :))şimdi oldu..Hala devammı konu onada katılırım yani :)
ismi hatırladım ama konuyu hatırlamadım yeni üyelerin sohber alanı mı neydi ordan mı tweetyciim :)Beni hatirlamiyorsan kimseyi hatirlama bence![]()
çok sevinim bak surrenderi çok sevmiştim ben bide çok kitap okuyonuz diye kıskanıyodumDevam devam.![]()
![]()
Olmadım mı sence?![]()
![]()
![]()
Her yerde olabilirim nicki taniyorsan mekan onemli degilismi hatırladım ama konuyu hatırlamadım yeni üyelerin sohber alanı mı neydi ordan mı tweetyciim :)
Eski halini istiyorum. ceee geee diyen halini degil.![]()
nutella gömüyorum şuan bide zayıflamak istiyorum bide hamile kalmak istiyorum ayyy allahını seven üstüme azcık mantık ve kararlılık atsınKarni ac olan ?
Her yerde olabilirim nicki taniyorsan mekan onemli degil![]()
Bundan sonra böyleeeeeeeee.
nutella gömüyorum şuan bide zayıflamak istiyorum bide hamile kalmak istiyorum ayyy allahını seven üstüme azcık mantık ve kararlılık atsın![]()
Sirada fff mi var.![]()
tüh ödül neydii :)Zayiflama yarismasi yeni basladi ama katilim bitti. Gec kaldin.![]()
Yok, bak iyi takip etmiyorsun sırada hhhhhhhh var.
Deminkini sayma. : )
tüh ödül neydii :)
nutella almadim ya markete gitmeye useniyorum canim nasil cekionutella gömüyorum şuan bide zayıflamak istiyorum bide hamile kalmak istiyorum ayyy allahını seven üstüme azcık mantık ve kararlılık atsın![]()
ohooo beni tanimayan mi var... eskiden kimse yoktu buralar hep tarlaydiSanslisin kiz seni taniyan cikti .
Sirada fff mi var.![]()
Odul verdigin kilolar oluyor canim. Cok sey istiyorsun.![]()