- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.361
Kv dede değilmiydin canım![]()
kvler ilcedeler canim, oyuzden uzak oldigu icin yatili kaliyoruz, 4.gun donicez insaallah eve.
tabi SEN billmiyorsun fistikim.
: ***
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kv dede değilmiydin canım![]()
senınde bayramın mubarek olsun meyra :)herkesin bayrami mubarek olsun, iyi bayramlar, opuyorum....
Asosyetikler gunaydin.Hafta sonunuz guzel gecsin.
![]()
ve hepınızın ayrı ayrı kutlu olsun daha nıce kk da bayramlar gecırmek dılegı ıle @Margarikotin M meyra__senınde bayramın mubarek olsun meyra :)
senınde bayramın mubarek olsun meyra :)
k bagımlılık yapıyomus actım gerı :)sagol canim.
SEN gitmedinmiydi kisssss: )
tabi bizdeen ayrilamadin degilmi?: )
k
k bagımlılık yapıyomus actım gerı :)
bellı saatler koydum kontrollu gırıyorum cnm :)
:**bence yapman gereken buydu zaten canim.
bak iyi oldu sevinddim buna: )))
Ama öğrendim :)kvler ilcedeler canim, oyuzden uzak oldigu icin yatili kaliyoruz, 4.gun donicez insaallah eve.
tabi SEN billmiyorsun fistikim.
SEN niden bizim bayramimizi kutlamiyorsun??
Kesildiler bitti kutlaya bilirsin artık :)Bayramlasma guzel de bu bayrami pek sevmiyorum hayvan kesilmeleri yuzunden.![]()
Kesildiler bitti kutlaya bilirsin artık :)
İyi öyle olsun bakalım, sen ne yaptın?Hayir kutlamiyorum bu da benim eksigim olsun.![]()
İyi öyle olsun bakalım, sen ne yaptın?
Ben sevmedim onu, saçma sapan birşey yapmışlarDisari ciktim usuttum sonra geldim dinlendim. Bu tarz benim i izledim.![]()
Ben sevmedim onu, saçma sapan birşey yapmışlar![]()
Zevkler tartışılmazmış :) iyi seyirler ne deyimYoo sacma bulmuyorum ben.Denk gelirsem izliyorum.
Zevkler tartışılmazmış :) iyi seyirler ne deyim![]()
Bugün vardı iki tane izledim yarında bjk var :) maçlar bitince sıkılıyorum bideAman zaten cok fanatik bir sekilde izlemiyorum ama seyirlik iste.Sen mac izle, ben bunu .
![]()