- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.061
Bence senin lakabıda seni sevenler bulsunBizi burda yaşatmazlar lucky'mmm
![]()
Sadece sevenler degil , toplu karar verilsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence senin lakabıda seni sevenler bulsunBizi burda yaşatmazlar lucky'mmm
![]()
Allah tan seviyorsun yani, Allah korumuşta düşmanım olmamışsınbende sefiyom senihemde öldürecesine
arkalardan geliyom benhiziniza yetisemiyom
![]()
Adam 7 ceddimi biliyorSaklamadım ki
![]()
Puanlama yapacagimiz gun herkes burda olacak. Herkesi tek tek belirliycez iste. Eglenceli olacak.![]()
Anne tarafından Rus sayılırım ilgin varsa bileyim yani![]()
O zaman baskasi ama bu daha kotu.![]()
Sevenler sevmeyenlerden korur bizede güzel birşeyler düşer heraldeSadece sevenler degil , toplu karar verilsin.![]()
Hee olmayanlar Fenerli olsun diycezburda olmayanlarin cezasi olcakmi pekitop vs gibi
![]()
burda olmayanlarin cezasi olcakmi pekitop vs gibi
![]()
Cadı yı çok söylüyorlar bana reelde bu aradatanışıyormuyuz
![]()
Bana ne bulurlar acaba. Itici , egoist , kendini begenmis.![]()
Az bekleyelim rabia yetişince o da fikrini söylesinCeza baska turlu olsun . Top olmasin da ... Hatta simdi karar verelim.
Hahahaha vallah ben ruslari hic güzel bulmam, erkekler nelerini begeniyor anlamiyomGerci nelerini demeyim onu anliyom
Telden giriyom esim kullanmaz benim telimi, o kadar safta degil kendininki dururken![]()
Adam 7 ceddimi biliyorSaklamadım ki
![]()
Sevenler sevmeyenlerden korur bizede güzel birşeyler düşer heralde![]()
ilk zamanlar ben seni kendini begenmis sanirdimilerleyen zamanlarda bu düsüncem yok oldu dobrasin
![]()
Hemen konumu acsam kiTelapatiyle hallediyordur.Telefonunu da bosa kocani da.
BDV klasigi.![]()
Ceza baska turlu olsun . Top olmasin da ... Hatta simdi karar verelim.
Bdv yi ayağına getirelim istersen. Ben eşini savunayım sana hasata ruhlu diyeyim, Lucky Seni savunsun kocanı suçlu bulsun, rabia da bize yetişince muhalefet olacak birşey bulur nasılsaHemen konumu acsam kiBak simdi fikir almadan uyuyamam ben
Ya dogruysa
![]()
Az bekleyelim rabia yetişince o da fikrini söylesin![]()
Telapatiyle hallediyordur.Telefonunu da bosa kocani da.
BDV klasigi.![]()
Bak ne kadar seviyoruz seni durduk bekliyoruzben size yetisene kadar sabah olur![]()