- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.821
Hayran oluyorum şu gansgta ruhuma be !
Ay şu maçıda alabilsek çok iyi olcak !
Alırsınız ya :) Bizim gibi rezil olmazsınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet biraz öle olmuş neyse aydınlığa kavuştu nerde buAynen öyle işte bu böcük nasıl becerdiyse yanlış anlattı kendini :)
Geldi ya şarkısıylaevet biraz öle olmuş neyse aydınlığa kavuştu nerde buHuy Meselesi ya
damarına basar gibi olmasın diye muhabbet açmamıştım ama harbiden dünkü fark çoktu beAlırsınız ya :) Bizim gibi rezil olmazsınız![]()
Geldi ya şarkısıyla![]()
Beni görmezden mi geliyorsun hıevet biraz öle olmuş neyse aydınlığa kavuştu nerde buHuy Meselesi ya
Belli bellievet ay mayıştım yaa
ee şimdi geldin sana ne yapcaksın ne yiyceksin bende istiyorum dedim hiiçBeni görmezden mi geliyorsun hıprenses, şu anneciğinin karnını tekmelede aklı başına gelsin görmüyor kız kardeşini
![]()
bende hiç sevmem eşimde uzun sever bunalıyorum antalyanın sıcagında anlamıyorBelli belli
Ya sırtımda saç var kaşınıyor
Uzun saçında ayrı bir derdi oluyor yakaşıyın sırtımı
![]()
Yok ya akşam ki yazılarımı görmedin mi kabullenmiştim bile. Tecavüz ettiler bildiğin bizim takıma. Hakettiler ya, mahalle takımıyla oynuyorlar sanki. Karşılarında Arsenal var, bizim adamlarda ruh yok, Ben sadece Muslera ya üzülüyorum işte Arada olan ona oldudamarına basar gibi olmasın diye muhabbet açmamıştım ama harbiden dünkü fark çoktu be![]()
Doğruyu söylemek gerekirse ben bu kadar ayrıntılı bilmiyordum..
Gerçekten üzüldüm ama
Bak beni yanlış anlama sana alsa paragözsün şusun gibi imalarda bulunmadım
Huzurunun bozulmasını istemediğimden dolayı hani birinizden biriniz alttan alsada üzülmesen demek istedim kuzum =)
Peki son durum nedir şuan =)Karşında ki kalas olunca huzur kaçacak mutlaka bi sorun olur zaten , zor zahmetli işler bunlar![]()
Patronun söyledi mi yoksaYok kızz vuran vurmuş sana ne uğraşcam senle
![]()
Çok efendi biri muslera..Yok ya akşam ki yazılarımı görmedin mi kabullenmiştim bile. Tecavüz ettiler bildiğin bizim takıma. Hakettiler ya, mahalle takımıyla oynuyorlar sanki. Karşılarında Arsenal var, bizim adamlarda ruh yok, Ben sadece Muslera ya üzülüyorum işte Arada olan ona oldu![]()
Salık saçla gezilmezde orda..bende hiç sevmem eşimde uzun sever bunalıyorum antalyanın sıcagında anlamıyor
Bizim maçları onun için izliyorum zaten, o çıktıkça ayy ne tatlı falan diyorum eşim bozuntuya vermiyorÇok efendi biri muslera..
Gerçekten ödül alması gereken bir futbolcu benim gözümde..
Açma kafa dinle biraz. O da anlasın biraz ne halt ettiğini :)Konuşçakmış görüşçekmiş arıo , iş yerimi arıo açmıom![]()
HahahahahaBizim maçları onun için izliyorum zaten, o çıktıkça ayy ne tatlı falan diyorum eşim bozuntuya vermiyorAilemizin oğlu gibi
kız ben zaten testtürlüyüm ya o saçı bağlyıp salı esarbı yapıp dışarı çıkmak benim için bi ölüm o yuzden her sene nisan mayıs gibi kestirirmSalık saçla gezilmezde orda..
Valla ben arada saçlarımla bile ısınıyorum ya![]()