- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.721
Sağolasın tatlım =)Tamam canim buralardayim ben simdilik afiyet olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın tatlım =)Tamam canim buralardayim ben simdilik afiyet olsun
varla yok arasındayım yarım saat mola verelim ben uyuyayım sen roman oku :)Yok musunuz burdaaa
Yoka kitap okumaya gidicem cevap verin![]()
Tamam canım be kitap okumaya kaçıyorum görüşürüz =)varla yok arasındayım yarım saat mola verelim ben uyuyayım sen roman oku :)
Dogru canim benimKendileri mutsuzlar sonuçta. Senin mutluluğunda batıyor haliyle
Rica ederim canimm naptin bakim bugunSağolasın tatlım =)
Benim kaynanam tam bir melek meleeeeeeeeekkkkkkkk![]()
Uyudum ki ben. Güzellik uykuma yattımpink nidiyon kızçe susuverdin ya sen![]()
Hastamı olcam hamilemiyim belli değil bu ne bulantı beeDogru canim benim
Rica ederim canimm naptin bakim bugun
Hastamı olcam hamilemiyim belli değil bu ne bulantı bee![]()
Yoo korunma sayılmaz bizimkisen korunmuyon mu hasta olmazsin inşallah bayram da kotu olur
Geldin mi dilinle
Bende öyleyim biliyor musun , nasıl oluyor bilmiyorum ama hep özel günlere denk geliyorYoo korunma sayılmaz bizimkibneim vücudumun özelliği o ki bütün bayram, tatil vs özel günlerde hasta oluyorum, seviyor özel günleri bana zehir etmeyi. Düğünümdede hastaydım
![]()
Kendimi müziğe verdim
Ay ne dinlerdim ..
Belli olmuyor mu fosfatlı cevriyeGeldin mi dilinle![]()
Kylie varsa zaten her yer güzeldir sen sevmesende olur hıhYabancı müzik sevmiyorum benMüzik hHiç te evrensel değil
Bu güzelmiş ama
![]()
Yıılar önce kaybolan kız kardeşim senmisin yoksaBende öyleyim biliyor musun , nasıl oluyor bilmiyorum ama hep özel günlere denk geliyor
Bi ortak yönümüz daha oldu üf![]()
Oluyor canımcımBelli olmuyor mu fosfatlı cevriye![]()
Ben sevmezsem olmazKylie varsa zaten her yer güzeldir sen sevmesende olur hıh![]()