- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.681
Bir önceki sayfada görmedin miNerde ben gormedim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir önceki sayfada görmedin miNerde ben gormedim.![]()
Sana dava açarım, davayıda çalıştığın avukata veririm![]()
Ar damarın çatlamış seninYaz kızım;
popo işleri müdürlüğü'nün kararınca , popo açma suç teşkil etme nedeniyle 1002053sayılı kanunca 1haftalığına poposuna kaş göz çizilmesine karar verildi.
![]()
Hayir meryemdi .Sen de danismaya gidip bilet alirsan , haftaya senin icin de ayni konusmayi yapabiliriz.
![]()
Bir önceki sayfada görmedin mi![]()
Görme zaten boşver, bu kız insanda terbiye bırakmıyorSabah gunesinden bir sey goremiyorum ki.![]()
Ben meryemle o trene binmem![]()
![]()
Sus teşirci seniiiPoponu açıyorsun utanmadan milletin ortasında
![]()
Neyse yine iyi kurtardin.
Sirra kadem basiyorlar ondan.![]()
Daha kime açacan 400.000 üyelikli yerde açtın edepsiznan ben öyle herkese totomu açmam bi kerem hıh![]()
Sen benle niye trene binmiyon bakem seker vercem bakBen meryemle o trene binmem![]()
![]()
Sen benle niye trene binmiyon bakem seker vercem bak![]()
Yok yok genelde cagirir zaten hamileyim diye ugrastirmak istemezHmm iyi gelmeyip çağırdıysa sorun yok![]()
Yazacaklarsa da sabah yazsınlar akşam gayet net görüyorsunNeyse millet okul beni bekler.Gununuz sohbetli ve sicak gecsin sosyetikler.
Sabah gunesi beni yalniz birakmadi sagolsun.Hakkimda kotu bir sey yazsaniz da yazabilirsiniz cunku gormuyorum.
![]()
Düşünceli komşular herkese lazım. Benimkilerin gözü çıksın emiYok yok genelde cagirir zaten hamileyim diye ugrastirmak istemez
Trenden korkuyorsun demire binmeyeceksin.![]()
Benim kadar tepene daş düşsün. Bula bula İzmir in çingeni buldu bizi iyimiBak bu kaliteliydi işte tuttum seni gözümpinkstrap ın espirelerine hiç benzemiyor
![]()
montaj o montajDaha kime açacan 400.000 üyelikli yerde açtın edepsiz![]()
Yazacaklarsa da sabah yazsınlar akşam gayet net görüyorsun
İyi dersler gulümmm. Allah zihin açıklığı versin. Sağa sola sapmadan okulda eve gel hemecik![]()
Bak bu kaliteliydi işte tuttum seni gözümpinkstrap ın espirelerine hiç benzemiyor
![]()