- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.621
Bende öyleyim ama evde yapamıyorum yiyen olmayıncaBen bayiliyorum, hastayim patatese, tok olsamda kizartmayi götürürüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyleyim ama evde yapamıyorum yiyen olmayıncaBen bayiliyorum, hastayim patatese, tok olsamda kizartmayi götürürüm![]()
bana vurduğuna göre sidikli ben oluyorum hahahahha![]()
56 57 keyfine göre takılıyor
Güneş olsunda, ister sümüklü olayım ister güzel diyorsun yani![]()
e resimde uzun görünüyorsunYok kız o nerden çıktı. 1,5 metre boyum var![]()
Sen kimin topiğinde kime baş kaldırıyonevet nan çenemle geldi , sakın ezmeyesin ha dikkat et kırarrım bacaklarını , çenem düştü![]()
Pizza, patates kizartmasi, hamburger. Bilerek yapiyorsunuz dimi.Bogaziniza dizilsin.
Gunaydin.![]()
en yisi 7 / 24 güneş vursun bize bu böyle olmazzzYok kiz sabah gunesi sidikliyeydi.
Sumuklu sidikli farketmez.![]()
Kocamın kucağındayım ya kaldırmış accıke resimde uzun görünüyorsun![]()
Hoşgeldin sosyete nabersin![]()
Abla sen tek mi yaşıyorsun![]()
Bilerek degil yaaaCocuklar yok esimle kahvalti keyfi yaptik
![]()
Kendine yap esin iste degilmi zaten, götür kizartmalariBende öyleyim ama evde yapamıyorum yiyen olmayınca![]()
Dün kü olaydan dolayı dimisaane , konuşmuom gızım senle
Niye ki yanima mi gelicen.
Evet ama pat diye boyle de soylenmez ki.Diyette olan var , ac olan var.
![]()
Niye ki yanima mi gelicen.
![]()
Sen kimin topiğinde kime baş kaldırıyonİzmirin ortasında yolarım seni
![]()
Toplayıp mı getiriyon bunları topiğeNiye ki yanima mi gelicen.
![]()
Yooo... millete kızdım kızdım seni bekliyordum gelsende sataşıp senden çıkarsam diyeSen kendini hiç yorma , suriyelilere ver para onlar yolarlar
Ne böğrüon kız akşam yımurta mı içtin sen yine![]()
sende hiç kızcak tip yokYooo... millete kızdım kızdım seni bekliyordum gelsende sataşıp senden çıkarsam diye![]()
Onsuz boğazımdan geçmiyorKendine yap esin iste degilmi zaten, götür kizartmalari![]()
Sinirlerimi aldırmış değilim tatlım arada bende kızıyorum, Ha beni patlatana plaket veriyorum o derece sabırlıyımsende hiç kızcak tip yokmelek gibi görünüyorsun
![]()
Onsuz boğazımdan geçmiyorİlla o yanımda olacak, ben yerken ayy ne iğrenç kokuyor diyecek. Önümden kaçıracak
![]()