- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.701
:) Ömürsün vallaBende bir turlu cift çızığı yakalayamadimyanlis yere mi damlatiyorum nedir anlamadim ki
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) Ömürsün vallaBende bir turlu cift çızığı yakalayamadimyanlis yere mi damlatiyorum nedir anlamadim ki
![]()
![]()
Aynen ertelemiştim korktum birden farkedince geciktiğimi şok oldum:) İsabet olmuş ertelememişmiydin sen gebeliği zaten![]()
Canım daha sonuç almak için erken olabilir 10 gün geçince daha iyi sonuç alırsın hatta olmazsan kan tahlili yaptırısan daha iyi olurYa öyle yoğunum ki abla unutmuştum 4 gün geçmiş bu gün eve gelince farkettim test yaptım negatif bişey olmaz demii ? Yani sınuç değişir mii
Doğru olmayabilirde 6 haftalıkken çıkıyor sonuçta testte. Ben susayım anne olanlar cevap versin :)Aynen ertelemiştim korktum birden farkedince geciktiğimi şok oldumAma test doğrudur demi 4 gün geciktim
![]()
Ben sağlam yaptım testiBende bir turlu cift çızığı yakalayamadimyanlis yere mi damlatiyorum nedir anlamadim ki
![]()
![]()
Canım hava değişikliği,mevsim ,sıkıntı ve kullanılan ilaçlardan değişim olabiliyor.Ben sağlam yaptım testiAma yinede şüphe ettim bak şimdi hiçde gecikmedim düğünden beri
![]()
DeğilimCanım hava değişikliği,mevsim ,sıkıntı ve kullanılan ilaçlardan değişim olabiliyor.
Ama senin daha önce hiç geçikmediyse birşeyler olabilir
Peki buna hazır mısın,istiyor musun![]()
Şoktayım pinkDoğru olmayabilirde 6 haftalıkken çıkıyor sonuçta testte. Ben susayım anne olanlar cevap versin :)
Ya olur bazen oyle gecikmeler. Evliyken heyecan verir tabiiBen sağlam yaptım testiAma yinede şüphe ettim bak şimdi hiçde gecikmedim düğünden beri
![]()
O zaman hakkınızda hayırlısı olsun canımDeğilimAblaaa ay korktumm bu işin arasında bu şartlar ay şoktayım
Ablaa onuncu gün tekrar mı yapayım test ????
Harbii doğru diyonda ne biliyim burukluk kapladı içimi birden yaYa olur bazen oyle gecikmeler. Evliyken heyecan verir tabii![]()
ahanda 12 den vurdum dersin ama ı ıhh
![]()
gebelik testlerinden koleksiyon yaptim. Çift çızık yaptigim gun madalya gibi boynumda tasiycam o kadar yani
![]()
Kızın olursa almam ama haberin olsunŞoktayım pink![]()
Kaç yıllık evlisiniz.Ya olur bazen oyle gecikmeler. Evliyken heyecan verir tabii![]()
ahanda 12 den vurdum dersin ama ı ıhh
![]()
gebelik testlerinden koleksiyon yaptim. Çift çızık yaptigim gun madalya gibi boynumda tasiycam o kadar yani
![]()
Amaann bosver. Bi dahaki maclara bakicazHarbii doğru diyonda ne biliyim burukluk kapladı içimi birden ya![]()
Ben talibim kızınaKızın olursa almam ama haberin olsunEvde kalırsa bana gelme :)
2 yil oldu şükürKaç yıllık evlisiniz.![]()
Ooooo daha çok yenisiniz2 yil oldu şükür![]()
Ayyy ben senin ikizlere talibim asıl. Olsunn yaşın önemi yok artık belki oğlum olursa verirsin yineBen talibim kızına![]()
Aslında çok istiyorum bebekO zaman hakkınızda hayırlısı olsun canım
Evet canım o zaman tekrar yaparsın çıkmasa bile kan tahlili yaptır testlere güvenme![]()
Kızın olursa almam ama haberin olsunEvde kalırsa bana gelme :)