- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.561

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemisim oyle oduluOdul verdigin kilo olacak.![]()
Ne olsun:)
Yemisim oyle odulu
Afilli biseyler olsun ne bileyimbirinciye mini cooper mi hediye edilse acaba
![]()
0 bedene kadar yolunuz var yaniKeyfin bilir biz sifir beden olurken sen odulu yersin .![]()
0 bedene kadar yolunuz var yani
Sonucta evli bir hatunum ben. Yemegin salcalisi kadinin kalcalisi modunda bi kocam varona kalsa 5 kilo daha almam lazim. Dana gibi bisey olayim istiyo herhal
boyum 163 kilom 59 suan. 55 olsam tatmin olurum
![]()
65,5 tun dimi sen? 10 kilo vermek zor olmaz mi 28 ine kadarBakalim sifir mi olucaz baska bir sey mi olucazBen aliskinim siz korkun bence. 55 olsam ben de tatmin olurum .
![]()
65,5 tun dimi sen? 10 kilo vermek zor olmaz mi 28 ine kadar![]()
Ee nolcak simdi65.5 degilim iste tarti bozukmus, 66.5 . Biz oranla yarisiyoruz 55 olmamin sizinle alakasi yok.![]()
Ee nolcak simdi![]()
Hee amacina en once ulaşan birinci olacak yani. Caktim kofteyi panpaHerkesin kilosuna gore orani oldugu icin baslangic kilosu ya da bitis kilosu onemli degil.![]()
Hee amacina en once ulaşan birinci olacak yani. Caktim kofteyi panpa![]()
Ya iyi de benim fazlaligim 4 kilo. Size yetiseyim diye niye 49 kiloys duseyim kiHayir hala cakmamissin.Oran yuzdesi fazla olan kazaniyor panpa.
![]()
Ya iyi de benim fazlaligim 4 kilo. Size yetiseyim diye niye 49 kiloys duseyim ki
Baştan maglup oluyorum bu durumda![]()
Ya uf tamamAy Allah im ya 16 gunde 4 kilo anca veririz zaten.![]()