- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #10.841
ay ozelliklerinide bilirsin sandim ilgileniyodun sanki
yaz canim kac yasindasin onu bi ogreniyim de :)
arada lafida vurdun dengesiz felanIlgileniyorum tabi ama herkesin degisik bir yapisi var. Takintili, inisleri cikislari olan, duygusal, hassas... AY baglantili, gezegenidir onun. Zaten ayin kuculmesi ve buyumesi onu cok etkiler o yuzden dengesiz bir yapisi vardir. Sevdimi sever, cok taviz verir ama bir gun birakabilir de. Iste o biraktiginda geri donmesi cok zordur.
ne yiyoruz acimmmm fikir olsunSosyetik topiğe bir selam verip yemek yemeye kaçıyorum
Luk çağırdı bizi davete icabet etmek gerek.
Hadi görüşürüz
o ben oluyorumYengec hos , misaca sahip nadir kadinlarin burcudur.
Sosyetik topiğe bir selam verip yemek yemeye kaçıyorum
Luk çağırdı bizi davete icabet etmek gerek.
Hadi görüşürüz
Annem ıspanak yemeği yapmıstı onu ısıtıp yicem.ne yiyoruz acimmmm fikir olsun
Ben de kilo alma diyetindeyim amaBunlar benim dusmanim. Oysa ki ben zayiflama yarismasina yeni baslamistim.
onlar icin en once evleri gelir ' Sicak kanli cok durust insanlardir ' bunlar benim dusuncem :)Yengec hos , misaca sahip nadir kadinlarin burcudur.
arada lafida vurdun dengesiz felan
istahim kapandi sagolAnnem ıspanak yemeği yapmıstı onu ısıtıp yicem.
Ben de kilo alma diyetindeyim amaYollarımız aynı sayılır
Ben de kilo alma diyetindeyim amaYollarımız aynı sayılır
onlar icin en once evleri gelir ' Sicak kanli cok durust insanlardir ' bunlar benim dusuncem :)
yalan google dan baktimonlar icin en once evleri gelir ' Sicak kanli cok durust insanlardir ' bunlar benim dusuncem :)
sağol canım ıspanak yenmez mi yaistahim kapandi sagolsana afiyet olsun..
52.7Ortada bulusalim o zaman. Kac kiloydun.
O ay yok mu ay yerinde durmuo demekki ondan benimde ruh halim bi iyi bi kotu :)Yok kiz laf vurmak icin degil, baskasina da aynisini soylerim. Aydan kaynaklaniyor. Ikizlerde dengesiz mesela. Akrep kinci. Aslan kendini begenmis(o ben oluyorum)
yalan google dan baktim
yalan google dan baktim
borekte olsa sorun degilde sade yenmio be canisisağol canım ıspanak yenmez mi ya
52.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?