- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #10.761
Zaten as sosyetik , cift s yazmadan , a sinifi yani.
Kurallar belli topige arada ugramak ve odevleri yapmak gerek. Bu yurdun kurali bu. Ugramayanlar , baska geyik topiklerinde takilanlar siliniyor.
Eski liste tamamen silindi yeni listede sende varsin. Listenin tamamlanmasini bekliyoruz . Sirada bir film odevi var.
Günaydın , sana da hayırlı cumalarGooood Morninggg ASosyetiklerim,
Hayirli cumalar. Gununuz guzel baslasin ve guzel devam etsin .
Ben zaman buldukca ugrarim. Ortalik fazla dagilmasin.Liste tamamlaninca bir film odevi verilecektir. Bye for now...
Günaydın , sana da hayırlı cumalarYüzmeye gidiyorum. Bakalım yeni ödev ne olacak
Eski liste tamamen silindi yeni listede sende varsin. Listenin tamamlanmasini bekliyoruz . Sirada bir film odevi var.
Daha uygun bir sey bulursak degistiririz.Dilay in ki meyra nin ki cuk oturdu. :)
Oh ne guzel .
Dakikada 50 şınav ve 100 mekik cektiriyoruz.Yok yok eglenceli bir odev.
Vay canina ben niye silindim yahuuuSimdi yatiyorum, yarin ilk isim avukatimla görüsmek
Dört en sevdigim sayiSevdim yeni Listeyi Ben tek bdvye takiliyom yahu
hımmm
beratti terazi burcumu?
şınav varsa ben yokum dermişim: )
ben tembel öğrenciyim.....
bunun avukatıda varmış: )
Evet Meyracım terazi burcuyum ve cok memnunum
Film izleyip , özet yazacağız galibaOh ne guzel .
Dakikada 50 şınav ve 100 mekik cektiriyoruz.Yok yok eglenceli bir odev.
Film izleyip , özet yazacağız galibafilm ile ilgili yazmışsın .
ÇekerimEh iste yakin sayilir.Istersen sinav cek.
Çekerimşınav da çekerim , mekik de çekerim
Aynı anda film de izlerimYok sen film izle.Bosver erkekler yapsin onlari.
Aynı anda film de izlerimneyse ben alışverişe gidiyorum bir sey lazımsa soyle alayım
Ben geldim hiç hoş gelmedimBaşımızdan felaket eksik kalmıyor kayınpederim bizdeydi bi hafta misafirimiz olcaktı Kaza geçirdi omzunu kırdı dört yerden durumu pek iyi değil Bizde tedavisini yaptırıp memleketimizde geri getirdik şu an bizde yine yanlız ben ona nasıl bakcağımı bilmiyorum hem çalışıyorum hemde kırığa ne iyi gelir bilmiyorum bilen varsa fikir versin ne yiyip ne içmeli ? Anlıcağınız yine vakitsiz kaybolup vakitsiz geldim
Doktor 3 hafta hareketsiz kalcak dedi sadece iyi bakım gerekir dedi o kadarCok gecmis olsun dilara .Bilmiyorum ki ne iyi gelir. Doktor ne oneriyorsa onu yapin. Bazen disaridan tarifler fayda yerine zarar verebiliyor.
Doktor 3 hafta hareketsiz kalcak dedi sadece iyi bakım gerekir dedi o kadarTeşekkür ederim lukycim ya bende kırık için ne gerekir kemik falan mı merak ettim ondan sordum bakalım nasıl olcak
Ayy çok isterim sen yaparsın eğlenceli ve güzel olmaz mıInsallah cabuk iyilesir de doktor daha iyi bilir en azindan fizyoya danisin.
Bizim burasi da dagildi dilara.Yeni liste yaptik. Ilk sayfada ayrintilar var. Odevlere ve topige sadik kalacaksan ekleyeyim seni de.
Birde yarisma topigimiz var yine, haftaya basliyor. Haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?