- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #10.421
Aynen öyle ya, aman neyle rahatsan onunla gez işte o hesapPlaj tuniği giyenide gördüm
Geçen zorluya gittik acayip güzel olmuş, tam seçkin yeri, kadın geçti yanımdan pijama giymiş saçınıda karışık bağlamış, eşime döndüm biz 1 saat hazırlanıyoruz millete bak hiç kasmıyor kendini dedim
Herşeyi kaldırıyor bu İstanbul
Olsun ben gözümü yeni açtım sayılır
Canım sıkkındı meryemcim ondan gözümü şu saatte tam anlamıyla açmak istedim :)bak ben işe bile geldim
pekiii kız inşallah burada kapttı bi yağsa bariiOndan ötürü sen bu böcükten uzak dur
Sen valizini hazırladın mı :)Aynen öyle ya, aman neyle rahatsan onunla gez işte o hesap
O değilde kış ne zaman gelecek kar görek birazdapekiii kız inşallah burada kapttı bi yağsa barii
neyyin var guzum anlat derdini banaCanım sıkkındı meryemcim ondan gözümü şu saatte tam anlamıyla açmak istedim :)
Bir şeyim yok yahu şimdi şükür daha iyiyimneyyin var guzum anlat derdini bana
ben öliyim burdaaO değilde kış ne zaman gelecek kar görek birazda
Hazırladım ama ben daha duşa gireceğim akşama doğru girerimSen valizini hazırladın mı :)
amaan guzum iyi ol tabeeBir şeyim yok yahu şimdi şükür daha iyiyim
sende iyi ol tatlımamaan guzum iyi ol tabee
istanbula mı gidiyon yineHazırladım ama ben daha duşa gireceğim akşama doğru girerim
saol canımmsende iyi ol tatlım
Yok yanına geliyorum meryem ahahahahahistanbula mı gidiyon yine
Ama yağmuru çok gördük sıra kara gelmesin mi artık :)ben öliyim burdaane karı kız ben yağmur yasa diyorum sen kar diyon
gel kız gelYok yanına geliyorum meryem ahahahahah
Koynuma kar alır yatarım o zamanAma yağmuru çok gördük sıra kara gelmesin mi artık :)
anaam biz kara hasret yaşıyoruz eşimde kasım başında istanbula gideli bi kafa dağıtıp gelelim diyoAma yağmuru çok gördük sıra kara gelmesin mi artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?