- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #10.121
Benimkide kesiliyorda kısa kısa Allahtan, saniyeler sürüyornetim patladı evet![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide kesiliyorda kısa kısa Allahtan, saniyeler sürüyornetim patladı evet![]()
Allah Allah, ben bana oy vermeyenleri saptıyorum şuan![]()
Benim çok kesilmeye başladı her saatte bir kesiliyorBenimkide kesiliyorda kısa kısa Allahtan, saniyeler sürüyor![]()
O iki kişiden bir ben değilim gerisi beni ilgilendirmiyorBen oyumu iki kişi haricindeki herkese verdim hahahahaha![]()
Benim çok kesilmeye başladı her saatte bir kesiliyor![]()
HahahahahaO iki kişiden bir ben değilim gerisi beni ilgilendirmiyor![]()
Tabii merak ettim kimler oy vermiş diyede saf dilara vermemişhahaha ciddi misin
ay ben hiç bakmadım![]()
Kablosuz bizim ki wifi ile giriyoruminternet markanız nee
bizde de kablolu çalışıyor ama wi fi çalışmıyor
Tabii merak ettim kimler oy vermiş diyede saf dilara vermemişOna yazdığım yazıyı beğenmemiş
![]()
Ama merakta ettim hani ya özelden söyle yada tek tek bakıp uğraşcamHahahahahaivet sen değilsin
![]()
dilaraya saf dedi hahahahahahahahahaTabii merak ettim kimler oy vermiş diyede saf dilara vermemişOna yazdığım yazıyı beğenmemiş
![]()
Kablosuz bizim ki wifi ile giriyorum
Yahu tahmin etmek çok zor olmasa gerek salla yahuhuuuuuuuuAma merakta ettim hani ya özelden söyle yada tek tek bakıp uğraşcam![]()
Sadece bana verhahahaha
herkese oy vermeyi düsünmüstüm ben de ama :)
ayyy zor valla oy vermek :) :)
Şireniz mi yok canım arayıp alsanıza ?anladım
bizde de kablolunun çalışıp kablosuzun çalışmaması interessant![]()
Tamam tamam anladımYahu tahmin etmek çok zor olmasa gerek salla yahuhuuuuuuuu![]()
tek taş alırım ben sana televizyondanyaaa herifim tek taşı verip öyle ayrılaydı bari
kaç yıldır bu yüzüğü bekliyordum ben yaaa![]()
Şireniz mi yok canım arayıp alsanıza ?
tek taş alırım ben sana televizyondan![]()