- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Ben boyle yarim agizla bakmistim ama ruhum burdaydi . Sagolsunlar cok guldum o konuda.
Ona laf yetiştirilmez kendini yoruyosun boşuna:)Gidip gidip geliyorum
Hosuma gidiyo cirkefe bulasmakOna laf yetiştirilmez kendini yoruyosun boşuna:)
Bende anlamamıştım ki bi hayırsever açıklamışta öğrendik sağolsun:)bozer dendiğini hiç duymamıştım ama ben de anadolu çoocuuuuyum
bence eli sürşmüş x koyacagına z koymus
Ceza yer o az kaldı yıprandı iyice sinirleri. Mirajoy gibi bir anda patlayacak:)Hosuma gidiyo cirkefe bulasmak
Bende anlamamıştım ki bi hayırsever açıklamışta öğrendik sağolsun:)
:) ya bakma millet üsluba kızıp bulaşıyor yoksa herkesin derdi yardım etmek:)eeheheh diline düşmeyeceksin buradaki hatunların
:) ya bakma millet üsluba kızıp bulaşıyor yoksa herkesin derdi yardım etmek:)
Yorum yapmaya korkar olduk konu sahibiyle farklı düşünüyorsan yandın kavga çıkıyor:)farklı görüşleri okumak benim baya hoşuma gidiyor çoğu zaman :)
Yorum yapmaya korkar olduk konu sahibiyle farklı düşünüyorsan yandın kavga çıkıyor:)
Öyle değil işte her zaman konu açan haklı olmuyor ki anlaması için söylemen gerekiyor:)zaten kimse zıt görüş almak için konu açmaz ki destek ister destek olmayınca da sinirlenir ters olur işte insanoğlu :)
Öyle değil işte her zaman konu açan haklı olmuyor ki anlaması için söylemen gerekiyor:)
bozer dendiğini hiç duymamıştım ama ben de anadolu çoocuuuuyum
bence eli sürşmüş x koyacagına z koymus
Sayılırız tabi:)evet :) biz yine kaldık başbaşa bu arada adaş sayılır mıyız ben pembe sen pink
Birde hoduk yerine hodukll yazmisti onda da mi surcmus.
Aynen yaYorum yapmaya korkar olduk konu sahibiyle farklı düşünüyorsan yandın kavga çıkıyor:)
k ve l yanyana klavyede
Ben konu sahibi patlayacak diyordum sen patladın:)Aynen ya
Insan nasil bir hizla yazar ki. Cok heyecanlanmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?