- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.541
Orası öyle de bazen korkuyorum kötü gelin olmayayım daaman olmasinda zaten yalnizlik bazen iyidir,basin fazla sismez
Orası öyle de bazen korkuyorum kötü gelin olmayayım dasenin nasil geçiyor
Valla Ben kv delisiyim, çok severim kendisinien iyisini yapiyon yasasin kötü gelinler (kendini kullandirtmayan gelinler )
almanyada ruh gibi geciyor tam istedim gibi
kaynanaylada 5 dakika tlde konustum bayrami kutladim kapadim tli
Valla Ben kv delisiyim, çok severim kendisiniAllah razı olsun, melek gibi kadın
Kime söylesem bu tepkiyi veriyorsakin bdvye böyle bi konu aciyim deme seni topa tutarlar
bende ne sever ne severimbasta gercekten severdim sayardim sonra olanlar oldu iste
Kime söylesem bu tepkiyi veriyorKadın iyi benim ne suçum var kadın kötüde olsa eşin için saycan yapcak bir şey yok
Wowww.. Nerdeyse inandırıcı bile sayılırsınkaynan iyiyse ne güzel,her 2 tarafda anlayisli olsada araya tatsizliklar girmese
ben kimse icin sevmedim bir insana katlanamamadam isterse bosasin beni umrum degil
Wowww.. Nerdeyse inandırıcı bile sayılırsınçokda zor değil bence ama ben daha yeni sayılırım tabi. Senin kadar deneyimli değilim
Bende sıcacık yatağıma gideyim :) iyi gecelerhe ssen yeni evliydin demi ondan bulutlarin üzerindesinbikac sene gecsin hele bi
neyse kaynayi bukadar cekistirdim yeter artik kadinin kulaklaricin cin cin cinliyordur
gidimde en iyisimi dizime bakiyim
Bende sıcacık yatağıma gideyim :) iyi geceler
Günaydın ben kv me gidiyorum bekleme beni bugünGünaydınlar
Daha yeni mi gidiyorsunuzGünaydın ben kv me gidiyorum bekleme beni bugün
Ne kaçıcam yahu , ben benimki uyuduğunda şak diye onunla uyurum , ya da uyumak için çabalarım
Dün çok yoruldum sizden kaçan asosyetik olsun ulan
Hahahaha ben hiç o yönden düşünmemiştimSus cok konusma agzina biber surerim.A Sosyetik iyi bir sey. C Sosyetik ve D Sosyetik iyi degil, performansi az oluyor onlarin.
geçmiş olsunnnnn dikkat etsene hava nasıl ordaGunaydin A Class Sosyetikler, benim grip beni hala yokluyor, bir gitmedi .
İlk gün abimlerde görüşmüştük, illa banada gelin dedi gidiyoruz bizde:)Daha yeni mi gidiyorsunuzbayram bitti sayılır
Geçmiş olsun canımGunaydin A Class Sosyetikler, benim grip beni hala yokluyor, bir gitmedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?