- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.961
Şu olcay niye var :)Bo
bögürtlen kışıni okuyorum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu olcay niye var :)Bo
bögürtlen kışıni okuyorum canım
Şu olcay niye var :)
Gorusuruz canim benimBen çıkıyorum kizlar size iyi gecelr yarin görüşürüz![]()
Onun pozisyona girdiğini görünce nasılsa piç edecek pozisyonu deyip heyecanlanmıyorum :)Of sorma kacmazdi o gitti disari atti ya ters kose varken !
Buda kacti ya hay ben of sinirden agliycam ya !Onun pozisyona girdiğini görünce nasılsa piç edecek pozisyonu deyip heyecanlanmıyorum :)
Gökhan à bırakmalıydı o onu :)Buda kacti ya hay ben of sinirden agliycam ya !
Sakinn.. iyi oynuyorsunuz değişir skorBuda kacti ya hay ben of sinirden agliycam ya !
Cok degusti evet bir sifir oldu attilar gize bir tanr oyle kapattilar birinci yariyi ikinci yarida insallah atarizSakinn.. iyi oynuyorsunuz değişir skor
Beşiktaş oynadı adamlar attı. Şans canım birazdaCok degusti evet bir sifir oldu attilar gize bir tanr oyle kapattilar birinci yariyi ikinci yarida insallah atariz
Hoşgeldin :) biz topik baskısı yaparız bunlara :)Kizlar okuldan geldim basim catliyor. Kendi kendinize takilin.
Odevleri yapmayanlari desifre ediyorum.
meyra, efser , nicomedia , dilara![]()
Hoşgeldin :) biz topik baskısı yaparız bunlara :)
:) Topiği bize bırakırsanız olacağı buyduHosbulduk.
Mac sahasina cevirmissiniz burayi marga ile.![]()
:) Topiği bize bırakırsanız olacağı buydu![]()
Güzellik uykusuna yatmaya gittiler herhalSuslu sosyetikler nerdesiniz.![]()
Güzellik uykusuna yatmaya gittiler herhal![]()
Allah Allah Herkeste mi net sorunu olurNet gidip geliyor, kafa gidip geliyor, merkur geri gidiyor.![]()
Allah Allah Herkeste mi net sorunu olurBende damlada harbide sende Dünyanın heryeri sorunlu heralde şuanda :)
Erken teslim edenlere +1 puan vereydin iyidiOdev bazi arkadaslarin yoklugu ve bayram nedeniyle carsamba gunune ertelenmistir. Simdiye kadar ulastiran uyelere cok tesekkur ederiz.
Herkesin burda oldugu bir gun hem puanlama, hem de sosyetiklerimize lakap takma yapilacaktir.![]()