- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.921
iyiymm cnm yine net başındaym :)Gunaydin bocuk
Yorgunum canim sen nasilsin
Selamm :)Günaydın =)
SlmmNiye karardın kız hayırdır :)
Günaydın :)
slm cnm :) :)gunaydın ttlm
hangi kitabı okuyorsun :)Bende bir meyve suyu içme ve kitap okuma arası vereyimm..
Kitabım çok heyecanlı =)
Öpüldünüz ..
Sen nerelerdesin :)iyiymm cnm yine net başındaym :)
Selamm :)
Slmm:) :)
slm cnm :) :)
Bende yumurta hic sevmem simdi zorla beyazini yiyorumEşim yesin diyeBen yanlız olsam evde yemek pişmez
netim yoktu sorunlu o yüzden gelemedim :)Sen nerelerdesin :)
Hosgeldin bakalim canimmiyiymm cnm yine net başındaym :)
Selamm :)
Slmm:) :)
slm cnm :) :)
Eee artık bebek için yiyorsun yemeğini :)Bende yumurta hic sevmem simdi zorla beyazini yiyorum
Evet canım at sen. İyi hadi gözün aydın, kurtuldun :)netim yoktu sorunlu o yüzden gelemedim :)
ödevim bitti denebilir Lucye atıyorum demi
hoşbuldk cnm :)Hosgeldin bakalim canimm
elimden geldiğince 3 cümle ile anlattım umarım güzel olmuşturEee artık bebek için yiyorsun yemeğini :)
Evet canım at sen. İyi hadi gözün aydın, kurtuldun :)
Aynen canim ya bende pek secerim allahtan dr beyazini oneriyorda esim sarisina baski yapamiyor sariyi hic icim almiyorEee artık bebek için yiyorsun yemeğini :)
Evet canım at sen. İyi hadi gözün aydın, kurtuldun :)
Nerlerdeydinhoşbuldk cnm :)
elimden geldiğince 3 cümle ile anlattım umarım güzel olmuştur
3 cümle az canım ya. 3 paragraf mı cümle mi :)hoşbuldk cnm :)
elimden geldiğince 3 cümle ile anlattım umarım güzel olmuştur
Bende balık yemem mesela ama haftada 3 gün ye diyorlar hamilelikte yicem mecburenAynen canim ya bende pek secerim allahtan dr beyazini oneriyorda esim sarisina baski yapamiyor sariyi hic icim almiyor
netimde sorun vardı bide bilgisayarıma yeni kavuştum :)Nerlerdeydin
Listedeki sosyetikler, bir alttaki uyeyi uc cumle ile tanitacak . diye yazıyor ama..3 cümle az canım ya. 3 paragraf mı cümle mi :)
Bende balık yemem mesela ama haftada 3 gün ye diyorlar hamilelikte yicem mecburen
Öyleydi de lokum çıtayı yükseltti, tanıtım yazısı yazıyoruz. Sen lucky e özelden yolla o sana yeterli mi değilmi söyler zaten, örnek bir yazı iste göstersin hatta.Listedeki sosyetikler, bir alttaki uyeyi uc cumle ile tanitacak . diye yazıyor ama..
yaaaÖyleydi de lokum çıtayı yükseltti, tanıtım yazısı yazıyoruz. Sen lucky e özelden yolla o sana yeterli mi değilmi söyler zaten, örnek bir yazı iste göstersin hatta.
Ben yolladım sana bir tane ondan bakyaaatmm cnm :)
Ben yolladım sana bir tane ondan bak
Ben dedim sana yaparsın diye :)kendimi kaptırdım ve uzun bana göre uzun yazdım pink sen benim ilham perimmisin
:)Teşekkürler tatlımm :)Ben dedim sana yaparsın diye :)
Rica ederim canım:)Teşekkürler tatlımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?