- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.761
Maşallahı var valla kıskanma
Bunu benimki askerdeyken çok dinlerdimOlmazsın inşallah bebişi daha ordayken mikropla tanıştırma bi çıksın
:) Beğendim güzeldi valla
Öğrenmiyor kızz çok yoruyor beni altını anlatcam diye anam ağladıSen evli değilsin bekarsın üstelik kesinde sevgilisindirben çok gördüm canım , dışı seni içi beni yakar oluyor çoğunun.
Benim kayınvalidemde maşallah aramız iyi çok şükür allahta bozmasın, ama bazende olmuyor değil herşeyi sorun etmeyince karşılıklı sorun çıkmıyor o da ayrılı mesele, öğrenceksin sende bunu pinkrap öğretir sana
Sen evli değilsin bekarsın üstelik kesinde sevgilisindirben çok gördüm canım , dışı seni içi beni yakar oluyor çoğunun.
Benim kayınvalidemde maşallah aramız iyi çok şükür allahta bozmasın, ama bazende olmuyor değil herşeyi sorun etmeyince karşılıklı sorun çıkmıyor o da ayrılı mesele, öğrenceksin sende bunu pinkrap öğretir sana
Hahaha yahu altında altın ne altınmış be yaÖğrenmiyor kızz çok yoruyor beni altını anlatcam diye anam ağladıKafasına vurmaktan elim acıdı anca 2 saat önce tamam anladım dedi
Bak bak bakış açını sevsinler senin sanki biz paragözüzSorunun en büyüğü maddi sorunlar dimi.. =)
Huzur her şeyden önemli..
tabi herkesin adeti farklı =)
Seni ben verecektim ki kocayaHahaha yahu altında altın ne altınmış be ya
Bir önceki şarkı daha güzeldi, bu iyi bunalıma sokmuştur seniBunu benimki askerdeyken çok dinlerdim
Yahu ne alakası varBak bak bakış açını sevsinler senin sanki biz paragözüz
Çok masrafsız gelinim benSeni ben verecektim ki kocaya
Az ağlamıyordumBir önceki şarkı daha güzeldi, bu iyi bunalıma sokmuştur seni
Ben dedim sana, açma konu bana anlat ben seni teselli ederim dedimOkypete e mesaj at konunu kapatsın senin beyin eror vermeden Herkes anlamak istediği gibi anlıyor şekerim ne anlatırsan anlat karşındakinin anladığı kadarsın
Enişte bey de aynı böyle gelince offfff pinko offf diyordur şarkının girişindeki gibi hahahah bak bak dinleSeni ben verecektim ki kocaya
Canım bende huzurlu olayımda 1 kuruş param olmasıncılardanım. Ama evlenince kendini soyutlayıp çocuğunu düşünüyorsun. Sen yemek yemezsin aç kalırsın bebişin onu yapamaz, en iyi yerlerde okusun, en güzel şeylere sahip olsun istersin, demi meryem :) Çocuk devreye girince maddiyat devreye giriyor. O zamana kada toz pembe gidiyorYahu ne alakası var
Öyle bir şey asla demedim ne sana ne de bal böcüğüne..
Ne bileyim herkesin aile yaşantısı farklı demek istiyorum =)
Ya koç alcam senin için yaanedir bu kızın çektiği
Bende masrafsızdım epi topu 2 bilezik taktılar kendi isteklerine göre ben sadece adana olsun dedim o kadar :) Çok iste demiyorum tam iste sadeceÇok masrafsız gelinim benherkes söyler ..
Ben eğer uğraşmak istemiyorsam açmıyorum oraya konu. Lucky nin beynini şişiyorumAynen canım öyle valla , BDV ye konu açanlara sabır diliyorum...
Ne kadar kayınvalide yanlısı, damat yanlısı varmış bre kesin çoğununda kayınvalidesi ile sorunu,arkasından dedikodu yapmışlığı vardırbiri de dior ki biz evlenince sattık araba aldık , bende tır al dicemm
Kapandı kuzum konu ya , biri de çıkıp demio ki seninkisi öküz öle denir küfür etti desem alkışlıcaklar , bunların gözlükleri 5numara küçük okuyamıyorlar
Aynen öyle canım benim , konu kapandıoh dünya varmış dedim , hepsi cazgır kaynana olucakları belli hani, gelinlerin gelinliğini bile seçerler...
Canım bende huzurlu olayımda 1 kuruş param olmasıncılardanım. Ama evlenince kendini soyutlayıp çocuğunu düşünüyorsun. Sen yemek yemeksiz aç kalırsın bebişin onu yapamaz, en iyi yerlerde okusun, en güzel şeylere sahip olsun istersin, demi meryem :) Çocuk devreye girince maddiyat devreye giriyor. O zamana kada toz pembe gidiyor
Ne takıyolarsa taksınlar aman yaaaaaaaa hay nerden açtım ağzımıBende masrafsızdım epi topu 2 bilezik taktılar kendi isteklerine göre ben sadece adana olsun dedim o kadar :) Çok iste demiyorum tam iste sadece
Sen iste yeter kiii , altından gelinlik bile alırdım erkek olsamm heyyyytttt beeBana sen dana al , üstüne kuyumcuyu ayağıma getir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?