- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
Evet , ama değişik hikayeleri olanlarından esinlen, kitap yaz![]()
Avukatin sır saklama yukumlulugu filan var ama bilemiyorum isim vermeden olur herhalde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet , ama değişik hikayeleri olanlarından esinlen, kitap yaz![]()
Woowww hızlı giriş yaptın;:)En son bi cocuk bi kizi kacirmisti (kacirmadim diyo da) baya ceza aldi yaw 7 yil aldi kiza bisey de yapamamisSadece alikoymaktan iste cebirden filan aldi bisey yapamadan geri birakmis kizi
Ben seni kaç kere kırdım yapıştırdımMargi beni istemedi istenmediğim yerde kalamam
Kırıldım bir keregitcem
![]()
Daha bağrimiza basicaktik seniMargi beni istemedi istenmediğim yerde kalamam![]()
İlerde işim düşerse arayacağım seni ama davayı kazanamazsan yakarım![]()
Hııııı bilmiyordum onuAvukatin sır saklama yukumlulugu filan var ama bilemiyorum isim vermeden olur herhalde :)
O ne la öyle slogan gibiKazanamayacagimiz davalari almiyoruz kii![]()
Eses hos geldinn datlummbiri sosyete mi dedi
aradığınız kişi burda![]()
Woowww hızlı giriş yaptın;:)
koğför ne olmuş? Mune yakalamış kimdi ki acabaOooo hava bizde o bicim olacak. Bugune bugun KK sosyetesi derneginin uyesiyiz.![]()
Hoşgeldinnnnn sosyetik şirinebiri sosyete mi dedi
O ne la öyle slogan gibi![]()
Eses hos geldinn datlumm![]()
Evett. Diger konu verem olduhosbuldum kuzum , herkes burdaymıs![]()
İnanmak mı başarmanın yarısındı heeee ben inanırsam gerisi boşHihihihihi oyle amaAma alsak bile bastan acik acik soyluyoruz senin davan kazanilacak dava degil diyee
biri sosyete mi dedi
Bardağı yere at kır sonra Özür dile bakalım su içebilecek misin bir daha:)Ben seni kaç kere kırdım yapıştırdım
yapma ama böyle![]()