- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
Evet , ama değişik hikayeleri olanlarından esinlen, kitap yaz
Avukatin sır saklama yukumlulugu filan var ama bilemiyorum isim vermeden olur herhalde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet , ama değişik hikayeleri olanlarından esinlen, kitap yaz
Woowww hızlı giriş yaptın;:)En son bi cocuk bi kizi kacirmisti (kacirmadim diyo da) baya ceza aldi yaw 7 yil aldi kiza bisey de yapamamis Sadece alikoymaktan iste cebirden filan aldi bisey yapamadan geri birakmis kizi
Ben seni kaç kere kırdım yapıştırdımMargi beni istemedi istenmediğim yerde kalamam
Kırıldım bir kere gitcem
Daha bağrimiza basicaktik seniMargi beni istemedi istenmediğim yerde kalamam
İlerde işim düşerse arayacağım seni ama davayı kazanamazsan yakarım
Hııııı bilmiyordum onuAvukatin sır saklama yukumlulugu filan var ama bilemiyorum isim vermeden olur herhalde :)
O ne la öyle slogan gibiKazanamayacagimiz davalari almiyoruz kii
Eses hos geldinn datlummbiri sosyete mi dedi
aradığınız kişi burda
Woowww hızlı giriş yaptın;:)
koğför ne olmuş? Mune yakalamış kimdi ki acabaOooo hava bizde o bicim olacak. Bugune bugun KK sosyetesi derneginin uyesiyiz.
Hoşgeldinnnnn sosyetik şirinebiri sosyete mi dedi
aradığınız kişi burda
O ne la öyle slogan gibi
Neler oluyor burada
Eses hos geldinn datlumm
Evett. Diger konu verem olduhosbuldum kuzum , herkes burdaymıs
İnanmak mı başarmanın yarısındı heeee ben inanırsam gerisi boşHihihihihi oyle ama Ama alsak bile bastan acik acik soyluyoruz senin davan kazanilacak dava degil diyee
biri sosyete mi dedi
aradığınız kişi burda
Bardağı yere at kır sonra Özür dile bakalım su içebilecek misin bir daha:)böö ne iğrenç söz dizisiBen seni kaç kere kırdım yapıştırdım
yapma ama böyle