- Konu Sahibi AklinYolu1
Seksi denmez ablayaNevrestenin ki seksi aşcı olsun![]()

Yok olmazKotu kaynana olsun senin lakap.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seksi denmez ablayaNevrestenin ki seksi aşcı olsun![]()
Yok olmazKotu kaynana olsun senin lakap.![]()
Beni neden takmıyorsunuz bende gurme didim amaSeksi denmez ablaya
Yok olmaz![]()
niye yahu küçük büyüğe büyük küçüğe seksi dese ne olur demese ne olurSeksi denmez ablaya
Yok olmaz![]()
Siz karar vereceksinizBeni neden takmıyorsunuz bende gurme didim ama![]()
gurme yemek yemeyi sever bizim nevo yaptıklarından az az yiyo sonra da birinci geliyoBeni neden takmıyorsunuz bende gurme didim ama![]()
Tamam onu yakıştırıyorsan o olsunniye yahu küçük büyüğe büyük küçüğe seksi dese ne olur demese ne olur
o zaman şey olsun
ımmmm bi düşüneyim
heh buldum
Tahta Kaşık olsun muçok kullandığın bir araç gereç diye şey dedim hı yanlış anlama
![]()
Beni neden takmıyorsunuz bende gurme didim ama![]()
Kıskanmayalım lütfengurme yemek yemeyi sever bizim nevo yaptıklarından az az yiyo sonra da birinci geliyo![]()
Beğendin mi ki sen :)Kendimi ekledim hemen listeye.Gurme mi yapiyoruz nevresteyi.
![]()
Ben yapmıyorumKendimi ekledim hemen listeye.Gurme mi yapiyoruz nevresteyi.
![]()
seni kıskanmayan mı var hıh yerim senin kurabik yanaklarınıKıskanmayalım lütfen![]()
Başka bir özelliğim yok muBen yapmıyorumgurme çok klasik daha farklı şeyler olsun yahu kadının içi dışı yemek zaten
![]()
Beğendin mi ki sen :)
Çevir bakalımseni kıskanmayan mı var hıh yerim senin kurabik yanaklarını![]()
Bana sakin geliyor nevreste her zaman kontrollu. Kontrol delisi olsun.![]()
Bence kontrol kalemi olsun her yerde eli var bir şeyler yazıyor forumdaBana sakin geliyor nevreste her zaman kontrollu. Kontrol delisi olsun.![]()
Güzel ama yanlış anlaşılabilir
![]()
Bence kontrol kalemi olsun her yerde eli var bir şeyler yazıyor forumda![]()
Bence kontrol kalemi olsun her yerde eli var bir şeyler yazıyor forumda![]()
Evet nedir nevoşunnnn lakabııııKontrol kalemini al o zaman.Ne yanlis anlasilicak.
Olabilir.![]()