- Konu Sahibi AklinYolu1
Ben andım anmaz olur muyumniye adimi hic anmadin ozman![]()

Bana bugün için randevu verdi kendisi yok dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben andım anmaz olur muyumniye adimi hic anmadin ozman![]()
sen al nevosum sen al iyidir iyi![]()
Eşi düşünsün bananemaf oldun ozman![]()
Aşk olsun, bugüne kadar 1 gün ağzımdan kırcı birşey duydun mu, azıcık bir saygısızlık yaptıgımı gördün müNiye ya o kadar mı kötü öyleyse ben de almayayım![]()
Rabia ya lakap bulalim. Soyle kotu bi si olsun.![]()
Benim ki çatlak yaSeninki cok akilliymis. Topige cagir bir lakap bulalim ona da.![]()
Yok görmedim,duymadımAşk olsun, bugüne kadar 1 gün ağzımdan kırcı birşey duydun mu, azıcık bir saygısızlık yaptıgımı gördün mü![]()
Aşk olsun, bugüne kadar 1 gün ağzımdan kırcı birşey duydun mu, azıcık bir saygısızlık yaptıgımı gördün mü![]()
Pc de olsam yollardım konuşmaları görürdün hangimiz yalan söylüyor. Allah aşkına bansız ay kapatmayan o cadı olan nasıl ben olayımYok görmedim,duymadımAma söylentiler beni tedirgin ediyor
![]()
Yok görmedim,duymadımAma söylentiler beni tedirgin ediyor
![]()
Pc de olsam yollardım konuşmaları görürdün hangimiz yalan söylüyor. Allah aşkına bansız ay kapatmayan o cadı olan nasıl ben olayım![]()
Sen de haklısınPc de olsam yollardım konuşmaları görürdün hangimiz yalan söylüyor. Allah aşkına bansız ay kapatmayan o cadı olan nasıl ben olayım![]()
benim kalbim temiz ama camasir suyula yikiyom
![]()
Benim ki çatlak ya![]()
Rabiş'im pink doğru söylüyor sen hiç akıllı olmuyorsunates olmayan yerden duman cikmaz nevosum![]()
Heralde, senden başka banlanan mı varbu laf kimeydibanaydi demi
![]()
Değil mi![]()
Biz hiç öyle olmadıksimdiki gelinler cok yaman hic susmuyolar kime cekmislerse![]()
Vurdun gene ince inceMrs. Komando yapalim seni
Yoksa seni almazdi.![]()