- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
- Konu Sahibi AklinYolu1
Seksi denmez ablayaNevrestenin ki seksi aşcı olsun
Yok olmazKotu kaynana olsun senin lakap.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seksi denmez ablayaNevrestenin ki seksi aşcı olsun
Yok olmazKotu kaynana olsun senin lakap.
Sonra öperim o zamanUtandım ya herkesin için de öpünce
Beni neden takmıyorsunuz bende gurme didim amaSeksi denmez ablaya
Yok olmaz
niye yahu küçük büyüğe büyük küçüğe seksi dese ne olur demese ne olurSeksi denmez ablaya
Yok olmaz
Siz karar vereceksinizBeni neden takmıyorsunuz bende gurme didim ama
gurme yemek yemeyi sever bizim nevo yaptıklarından az az yiyo sonra da birinci geliyoBeni neden takmıyorsunuz bende gurme didim ama
Tamam onu yakıştırıyorsan o olsunniye yahu küçük büyüğe büyük küçüğe seksi dese ne olur demese ne olur
o zaman şey olsun
ımmmm bi düşüneyim
heh buldum
Tahta Kaşık olsun mu çok kullandığın bir araç gereç diye şey dedim hı yanlış anlama
Beni neden takmıyorsunuz bende gurme didim ama
Kıskanmayalım lütfengurme yemek yemeyi sever bizim nevo yaptıklarından az az yiyo sonra da birinci geliyo
Beğendin mi ki sen :)Kendimi ekledim hemen listeye. Gurme mi yapiyoruz nevresteyi.
Ben yapmıyorum gurme çok klasik daha farklı şeyler olsun yahu kadının içi dışı yemek zatenKendimi ekledim hemen listeye. Gurme mi yapiyoruz nevresteyi.
seni kıskanmayan mı var hıh yerim senin kurabik yanaklarınıKıskanmayalım lütfen
Başka bir özelliğim yok muBen yapmıyorum gurme çok klasik daha farklı şeyler olsun yahu kadının içi dışı yemek zaten
Beğendin mi ki sen :)
Çevir bakalımseni kıskanmayan mı var hıh yerim senin kurabik yanaklarını
Güzel ama yanlış anlaşılabilirBana sakin geliyor nevreste her zaman kontrollu. Kontrol delisi olsun.
Bence kontrol kalemi olsun her yerde eli var bir şeyler yazıyor forumdaBana sakin geliyor nevreste her zaman kontrollu. Kontrol delisi olsun.
Güzel ama yanlış anlaşılabilir
Bence kontrol kalemi olsun her yerde eli var bir şeyler yazıyor forumda
Elim mi varBence kontrol kalemi olsun her yerde eli var bir şeyler yazıyor forumda
Evet nedir nevoşunnnn lakabııııKontrol kalemini al o zaman.Ne yanlis anlasilicak.
Olabilir.