- 16 Ağustos 2010
- 294.279
- 605.755
- 43
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ben andım anmaz olur muyumniye adimi hic anmadin ozman
sen al nevosum sen al iyidir iyi
Eşi düşünsün bananemaf oldun ozman
Aşk olsun, bugüne kadar 1 gün ağzımdan kırcı birşey duydun mu, azıcık bir saygısızlık yaptıgımı gördün müNiye ya o kadar mı kötü öyleyse ben de almayayım
Rabia ya lakap bulalim. Soyle kotu bi si olsun.
Benim ki çatlak yaSeninki cok akilliymis. Topige cagir bir lakap bulalim ona da.
Yok görmedim,duymadımAşk olsun, bugüne kadar 1 gün ağzımdan kırcı birşey duydun mu, azıcık bir saygısızlık yaptıgımı gördün mü
Aşk olsun, bugüne kadar 1 gün ağzımdan kırcı birşey duydun mu, azıcık bir saygısızlık yaptıgımı gördün mü
Pc de olsam yollardım konuşmaları görürdün hangimiz yalan söylüyor. Allah aşkına bansız ay kapatmayan o cadı olan nasıl ben olayımYok görmedim,duymadımAma söylentiler beni tedirgin ediyor
Yok görmedim,duymadımAma söylentiler beni tedirgin ediyor
Pc de olsam yollardım konuşmaları görürdün hangimiz yalan söylüyor. Allah aşkına bansız ay kapatmayan o cadı olan nasıl ben olayım
Sen de haklısınPc de olsam yollardım konuşmaları görürdün hangimiz yalan söylüyor. Allah aşkına bansız ay kapatmayan o cadı olan nasıl ben olayım
benim kalbim temiz ama camasir suyula yikiyom
Benim ki çatlak ya
Rabiş'im pink doğru söylüyor sen hiç akıllı olmuyorsunates olmayan yerden duman cikmaz nevosum
Heralde, senden başka banlanan mı varbu laf kimeydibanaydi demi
Değil mi
Biz hiç öyle olmadıksimdiki gelinler cok yaman hic susmuyolar kime cekmislerse
Vurdun gene ince inceMrs. Komando yapalim seni
Yoksa seni almazdi.