• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Yıllık :)

Ben etiket yapmicam fikirlerim ben de kalsin :ıslık::KK45::KK45:.

Şaka şaka. Hic o kadar vaktim yok.

Aşiri asosyal biri olarak bütün KK rengareng. Hayatima renk kattiniz tek tek. :oops::oops::oops:

Ek: bu ds icimden geldi. Duygularimi saklamiyayim simdi :KK200:

A AklinYolu1 kendisi gidip gidip geliyor gıcıklık konusunda aynı fikirdeyiz :KK53:
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir kendisini ayrı bir sefiyorum çıtır aplam benim :KK4:
S shot utanmaz gece klüplerinden herif bulur :KK70::KK70:
in vino veritas in vino veritas kensisini artık tanıyamıyorum avatarı yüzünden :KK11:
Quixx Quixx kendisiyle bu aralar pek sevişiyoruz birlikte banlanmalar falan fiyuuuu :KK76:
:KK76:

S shot can arkadaşım, evladım, kaderdaşım. Kimler geldi hayatımızdan kimler geçtiiii, hiç birisiiiii senin kadar sevilmediii....:KK200::anne:
kavun kokusu kavun kokusu mis kokulu hoş sohbetli tatlı kavunum benim. Az sabahlamadık sohbet ederken..
tantanis tantanis kuzucuklarımın bir tanesi. Kızarım, haşlarım, söylenirim arada ama severim keratayı.
nameaver nameaver ilk başta çok tırstım kendisinden, dedikodusunu bile yapmış olabilirim. Bakış açısına hasta olduğum gadın. Aynı zamanda tam bir profil faresi.
@_angela_ ilk mesajını hatırlıyorum, ne tatlı kız demiştim. Minnoş yakışıklımın anası, taze anne.
Brunella Brunella yüzü güzel gönlü güzel arkadaşım. İyi ki tanımışım dediklerimden.
@Denas14__ profilime işediğinde tanışmıştık ilk.. Totosu meşhur hatunum. :KK66:
MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana oğluşuna göz diktiğim fındık kadın... Dertleşme konusunda bir numero...
@kendiylesorunlu bazen komik bazen deli ama hep mantıklı..
Chess Chess içki masası arkadaşım. Sarhoş muhabbeti pek eğlenceli.:KK50:

Veee Mune Mune ruh ikizim, başka söze gerek yok. Haftada bir uçursa da beni kızamıyorum kiii.

İyi ki varsınız lanlar, iyi ki tanımışım hepinizi...:KK19:

A AklinYolu1 kendisi gidip gidip geliyor gıcıklık konusunda aynı fikirdeyiz :KK53:
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir kendisini ayrı bir sefiyorum çıtır aplam benim :KK4:
S shot utanmaz gece klüplerinden herif bulur :KK70::KK70:
in vino veritas in vino veritas kensisini artık tanıyamıyorum avatarı yüzünden :KK11:
Quixx Quixx kendisiyle bu aralar pek sevişiyoruz birlikte banlanmalar falan fiyuuuu :KK76:
:KK76:
Seninle sevişmelere doyamıyorum gece gözlerim hep seni arıyor buraların arka sokaklarında :KK8:
Dur bende yazayım

Bibibella Bibibella forumlarda beraber çok eğlendim ayrıca yorumlarına kahkahalarla güldüğüm kafa nereye biz oraya tadında güzel arkadaşım :KK71:

MissCherryBlossom MissCherryBlossom düşünce yapısını hayata karşı duruşunu seviyorum

@2KediAnnesi dobralık kitabını yazsa Heralde o yazardı.

pastellim pastellim senin bu ukala sonradan görme tiplere inceden inceye giydirmene bayılıyorum :rapci: her yorumunu ağzını öpeyim diye sonlandırıyorum :KK45:
Geri kalanı sonra yazmaya devam ederim Yemek yemem lazım şekerim düştü :KK31:

Sira arkadaslarini anlat

Görece samimi sıra arkadaşlarımın hemen hemen hepsi siteden elini eteğini çekti gitti, şu an forumda başka şehre tayinleri çıktığı için yeni bir okula giden; sınıfta sırada tek başına oturan hüzünlü ilkokul çocuğu gibi hissediyorum.

Son düzenleme:
A AklinYolu1 : tatlı sert, eğlenceli duygusal, böyle geçişler yaşıyorsun şimdilik bu kadar tanıyorum :)

Bexy Bexy : hayatıma pat diye giren kankiytoların kralıçası :KK73:
:KK73:
Tarife bak yerim seni ya şapşiğim benim ❤
Hayatın neler getirecegi belli olmuyor işte öyle pat diye attı senide benim hayatıma iyikide attı canım benim :) bir dostun verdiği güven bambaşka iyiki geldin hoşgeldin dünyama bebişim :KK19::KK36:

S shot can arkadaşım, evladım, kaderdaşım. Kimler geldi hayatımızdan kimler geçtiiii, hiç birisiiiii senin kadar sevilmediii....:KK200::anne:
kavun kokusu kavun kokusu mis kokulu hoş sohbetli tatlı kavunum benim. Az sabahlamadık sohbet ederken..
tantanis tantanis kuzucuklarımın bir tanesi. Kızarım, haşlarım, söylenirim arada ama severim keratayı.
nameaver nameaver ilk başta çok tırstım kendisinden, dedikodusunu bile yapmış olabilirim. Bakış açısına hasta olduğum gadın. Aynı zamanda tam bir profil faresi.
@_angela_ ilk mesajını hatırlıyorum, ne tatlı kız demiştim. Minnoş yakışıklımın anası, taze anne.
Brunella Brunella yüzü güzel gönlü güzel arkadaşım. İyi ki tanımışım dediklerimden.
@Denas14__ profilime işediğinde tanışmıştık ilk.. Totosu meşhur hatunum. :KK66:
MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana oğluşuna göz diktiğim fındık kadın... Dertleşme konusunda bir numero...
@kendiylesorunlu bazen komik bazen deli ama hep mantıklı..
Chess Chess içki masası arkadaşım. Sarhoş muhabbeti pek eğlenceli.:KK50:

Veee Mune Mune ruh ikizim, başka söze gerek yok. Haftada bir uçursa da beni kızamıyorum kiii.

İyi ki varsınız lanlar, iyi ki tanımışım hepinizi...:KK19:
la ağlayacağım beni etiketlemişssin çıkmamış trip atacaktım bende.. yerim seni canım benim:KK200:

@Margarikotin sen dünyanın en tatlı editörü olabilirsiiiiinnnn (melodik okuyalım lütfen)
braindamage braindamage normal hallerinde bile bi tatlı telaş var bi sevimlilikler bi olaylar olaylar
Dionee Dionee o bir fıstık o bir afet
HALLEYS HALLEYS 30 dan fazla olan her bildirimimde aklıma gelen yegane isim. Hamzanın annesi. duacım.
A AklinYolu1 eğlenceli ama mesafeli :)

Eskilerden pek kalan yok kimleeer kimler vardı,yenilerden pek tanıdığım yok
ATTRAENTE ATTRAENTE çok ama çok olgun her yorumunu hayranlıkla okuyup ders almaya çalışıyorum
witch hunt witch hunt kendime benzetiyorum dikbaşlı,asi kendini ezdirmeyen
A AklinYolu1 lafı ağzında merhametli
Mune Mune ablaların ablası eskilerden
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir o da eskilerden hep güldürür

şimdilik hatırladıklarım arada ekleme yaparım :kahve:

Bende senin Hakkı'nda küçük biseyler söyliyeyim , sonuçta ben seni Real de tanıyorum . Lucky ,süprizlerde dolu cok enteresan bir arkadas :KK19: kalbi pamuk gibi , ama bir o kadar da sert , eğer en hassas düşüncelerine karsılık bulamazsa ... .

Eskilerden pek kalan yok kimleeer kimler vardı,yenilerden pek tanıdığım yok
ATTRAENTE ATTRAENTE çok ama çok olgun her yorumunu hayranlıkla okuyup ders almaya çalışıyorum
witch hunt witch hunt kendime benzetiyorum dikbaşlı,asi kendini ezdirmeyen
A AklinYolu1 lafı ağzında merhametli
Mune Mune ablaların ablası eskilerden
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir o da eskilerden hep güldürür

şimdilik hatırladıklarım arada ekleme yaparım :kahve:

Sağol hayatım,asabiliğimide unutmayalım lütfen:))

Back