Kk yapım iftiharla sunar....

Suus konuşmaklava: o sığıntı çocuktan hiç bişe olmas gençliğine aldanmakötükedihüso

Ne varsa adnanda var:jeyyar:

Bide bana derdin babanı boynuzluyorm diye
, demediğini bırakmadın bana -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
[ı]anam bi bu eksiktii.:roflol::roflol::roflol:ne zekisiniz sizz böleee.......delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden[/ı]
BEN AŞKI MENUDAKİ HİZMETÇİYİ OYNAMAM BAŞTAN SÖYLEYİMM.
BEH DENDE RÜYA OLURUM ONA GÖRE ŞİMDİDEN YAZ CEMRE SUYUM BENİ ORAYA:roflol::roflol:
KURTLARDANDA MEMETİ OLURUMdelikafaduldendelikafadulden

eee kımın kızıyım tabi sana cekcem ama aramızda kalsın ben ikiyuzlulukle halletcem işi sen merak etme anacım

gel seni de behlül yapalım hee ne dersindelikafadulden

tamm onuda cekcez asıl eğlence o zaman :roflol::

hani ama nerde benim yakısıklı genc toy gizli aşkım...........delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

eee kımın kızıyım tabi sana cekcem ama aramızda kalsın ben ikiyuzlulukle halletcem işi sen merak etme anacım

Ha şöylee :jeyyar:

Aslında sendende bunu beklerdim, bana benziyosun sen.

Peyker gibi saf değilsin..

Seni çakkaaal:1ninca:

Kocanı boşlama, hizmetçilerlede yüz göz olmaa...

Evdeki şu küçük hanımada dikkat et sinsi o sinsi kötükedihüso

behlüle bayılmayan mı var aaah ahh :roflol:
tramissu kız behlülde hazır hem onun gibi de sapsarı :)

hani ama nerde benim yakısıklı genc toy gizli aşkım...........delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

BİHTERİM YERİM SENİİcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook ÇITIRCIKSIN NE YAPCAN KART MACAMIN YANINDAA GEL BANAAA:roflol::roflol::roflol::roflol::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…