- 7 Şubat 2008
- 2.269
- 0
nil nillllllllllllllllllll kaçtınmı
cemremm nill gitmişş.geyik yattı bizimm..:jeyyar:
kızz derya insan bir gidiyorum felan derr...:a015::a015:
yemek yapamadı kaçtıı işdeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
yemketen kaçmıştır o:mymeka::mymeka:
aaaaaaaaaaa nerdesiniz o kadar yemek hazırladım ama siz yoksunuz resmen skandal yani:mymeka::1no2:
tramisu anam sen bi geliyon bi gelmiyon belli olmuyo kiii ondan sormuyoz yoksa yanlış anlama:1rolleyes:
gülçinim geçmiş olsun bebem ya kusura bakma bilmiyodum hasta olduğunu:1hug::asigim:
anam valla aralık bana yaramadı naniknanikhastalıktan ölcemmmm:1no2:
sorma ya bende 1 haftadır gripten sürünüyom çevremde herkes hasta zaten hava mı mikroplu ne anam aralık kimseye yaramadı:1no2:
benim kasıklarımda feci agrı varbenneyaptımki 3-4 cmlik kist olduğu için agrısız günüm geçmiyor.havalar soğukk.bu aralarda migrenimm dileee geldii.geberiyomm.:roflol:
sanada geçmiş olsunn balımm:1hug::asigim:
ay bebemmmm kıyamam sana yaaa büyük geçmiş olsunnnnnnn kimbilir ne ağrıların vardır senin şimdi benneyaptımki kafan ayrı kasıklar ayrı ağrıyodurr:1no2:
kız cemreeeeee gel gülçinime çay kahve yap:jeyyar:
hep böle zamanlarda kaçıyo bu :mymeka:
derya nan bu cemre resmini koymuş ne giydinee havalanmışş pehhh:dilcikar::dilcikar::
sağooll kuzum benim anam heryerim başka çalıyorr.başım agrıyor ahp alıyom sonra kasıklar sıcak torbaıyla geziyom.ben normalde allaha şükür:Saruboceq:hasta olmam ama migreni 7-8 yıldır çekiyom işdee geldimi gitmiyor meretttt:roflol:
cemre gel bana ıhlamur yapp naniknanik