Kk yapım iftiharla sunar....

kızlarrrrrr aaaaaaaaa ne kadderr ayıp derya yani nil kaçar mı hiç
hem bugün benim günümdü siz karıştırdınız heralde :jeyyar:
sakız hanım gibin unutuyonuz herşeyi bugün benim günüm hıh

Eveeeeeeeeeeeetttttttt işte bugünkü menüm hazır:

Başlangıç:
Paçanga böreği :jeyyar:
Peynirli kırmızı biber salatası
Baharatlı fırın patates

Ana Yemek:
Bahar Kebabı
Kış Pilavı
Ispanaklı salata

Tatlı:
Gül tatlısıcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

23.30dan sonra beklerim doyurcam bugün sizikaydirigubbakcemile2

aaaaaaaaaaa nerdesiniz o kadar yemek hazırladım ama siz yoksunuz resmen skandal yani:mymeka::1no2:

gülçin kız nerelerdesin yemek hazırladım yoksunnnnnnnnnnnnnnnn ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

neyse gülçin gelmicek anlaşıldı
başka gelen gidende yok napalım yarın görüşürüz:)

ay kıslar sizde beni unuttunuz iyice hiç sormuonuz yanı
ama ben geldim
merhabalar görüşmeyeli naılsınız
nil hanım yordu mu sizi bu kadar yemek yapmak haaaaaaaaaaaa
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
hadi yemege gecelim ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:enbuyukkk:

hadi ama börekten başla serwise aaaaaaaaa
nası ew sahıbı bu ya
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

anam hastayım hastaaaaaaaa.:dilcikar:
geberiyommmmmmm.:dilcikar:kendimi azz eyii hissedince geliyom herkes getmişş.:dilcikar:
cemre su ve deryaa nann bensiz yapmamışıznız:1hug: yemekteyiziiz aferrin gözümeee girdinizzzzz..:roflol::roflol:bravo canlarım benimmma.s.:asigim:

tramisu anam sen bi geliyon bi gelmiyon belli olmuyo kiii ondan sormuyoz yoksa yanlış anlama:1rolleyes:

gülçinim geçmiş olsun bebem ya kusura bakma bilmiyodum hasta olduğunu:1hug::asigim:

tramisu anam sen bi geliyon bi gelmiyon belli olmuyo kiii ondan sormuyoz yoksa yanlış anlama:1rolleyes:

gülçinim geçmiş olsun bebem ya kusura bakma bilmiyodum hasta olduğunu:1hug::asigim:

anam valla aralık bana yaramadı naniknanikhastalıktan ölcemmmm:1no2:

sorma ya bende 1 haftadır gripten sürünüyom çevremde herkes hasta zaten hava mı mikroplu ne anam aralık kimseye yaramadı:1no2:

benim kasıklarımda feci agrı varbenneyaptımki 3-4 cmlik kist olduğu için agrısız günüm geçmiyor.havalar soğukk.bu aralarda migrenimm dileee geldii.geberiyomm.:roflol:
sanada geçmiş olsunn balımm:1hug::asigim:

ay bebemmmm kıyamam sana yaaa büyük geçmiş olsunnnnnnn kimbilir ne ağrıların vardır senin şimdi benneyaptımki kafan ayrı kasıklar ayrı ağrıyodurr:1no2:
kız cemreeeeee gel gülçinime çay kahve yap:jeyyar:
hep böle zamanlarda kaçıyo bu :mymeka:

derya nan bu cemre resmini koymuş ne giydinee havalanmışş pehhh:dilcikar::dilcikar::
sağooll kuzum benim anam heryerim başka çalıyorr.başım agrıyor ahp alıyom sonra kasıklar sıcak torbaıyla geziyom.ben normalde allaha şükür:Saruboceq: hasta olmam ama migreni 7-8 yıldır çekiyom işdee geldimi gitmiyor meretttt:roflol:
cemre gel bana ıhlamur yapp naniknanik

anam çok havalanmış bu cemoooo artık bakmaz yüzümüze sosyetik olmuş
şimdi ıhlamur neyim de yapmaz sana bu:mymeka:

ay gülçinim başım tuttu
akşam olunca sanki daha da bi hastalanıyom yatıyorum ben bebem
inş. yeni yılda düzeliriz görüşürüz canım yarın görüşemeyiz heralde iyi yıllar tekrardan
önümüzdeki yıl görüşürüz artıkın-tatlicadiarzu-Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…