Kk yapım iftiharla sunar....

ne zaman açtınız burayı loo birsürü sayfa olmuş benide oynatın bakiim hangi rolü uygun göreceksiniz kihkihkih

semuş dizini seneryosunu yazda oyuncular çalışsın

hemen cemrem işte size beh senaryosu;
rüzgar yakışıklı bir delikanlıdır ilk başlarda hayatında kimsecikler yokken önce misket isminde bir kız girer hayatına köyden gelmiştir konuşmasıyla giyimi kuşamıyla farklıdır ama sırf onu etkilemek için sallyle birlikte şehirli bir kız olmak için çalışır ve sonra misket rüzgara olan aşkını itiraf eder.rüzgarın hayatına annesi sayesinde şeyda isminde bir okul arkadaşı girer ve rüzgar bir inat uğruna misket yerine şeydayla evlenir.şeyda ile beraberken gider misketle beraber olur ve ondan ömür isminde bir kızı olur ama misket çocuğunu dünyaya getirirken ölür.sonra zeliş isminde bir kız girer hayatına zeliş törelerden kaçan ve kazandığı üniversitede okumak için çok uzaklardan gelmiş dünyalar güzeli bir kızdır ve zamanla rüzgara aşık olur ve aşkını itiraf etsede rüzgardan ilk başlarda karşılık göremez ama daha sonra rüzgar zelişlede evlenir çünki zelişi arkadaşından kıskanır onu korumak kollamak amaçlı evlenir.
çetin bir bar sahibidir ve barında bir gecelik çalışan neva isminde bir kızdan hoşlanır onu kendisine bağlamak içinde içkisine uyku ilacı atar ve resimlerini çeker sonra santaj yoluyla bara gelmeye ikna etsede sonraları yaptığının yanlış olduğunu anlayıp bu işten vazgeçer işi bırakır tam şehri terkedip gidecekken nevanın kardeşi rüya ile karşılaşır ve bu iki genç birbirine aşık olur ve evlenirler bir çocukları olur mutlu mesut yaşarlar.
pembe ile abdül birbirlerine deli gibi aşık oldukları halde bunu açık açık söylüyemeyen her konuşması her hareketi olay olan pembe sonunda abdülle evlenir ama düğünü tıpkı konuşmaları gibi olaylı olur hay dilimi eşşek arıları soksaydı demi pembe
safa ile neva 2 deli aşık safa neva için herşeyi yapan biri gece davullar çalan puaça satan hertürlü işi seveve yapan komik muzur biri ama çetinin vurulupta suçlu safa gibi gözükünce nevanın kendisine güvenmemesi yüzünden boşanan ama daha sonrasında daha fazla birbirlerinden ayrı kalamayacaklarına inanıp evlenen vede 2 çocukları olup mutlu mesut yaşayan 2 çift
safa ile nevayı evlendirdik rüya ile çetini evlendirdik pembeyle abdülü evlendirdik herkes mutlu mesut yaşayacak eksikler varsada artık gerisini yönetmenimle yapımcım vede siz değerli oyuncular tamamlarsınız dizinin sonu mutlu bitiyor
adım hıdır demiş elimden gelen budur :roflol::roflol: herkese kolay gelsin kaydirigubbakcemile5

senaryoyu cok begendim tam babama uygun olmuş amamben yorumlarımı 11 e saklıyorum gece görüşürüz kızlar............

işte bugünkü dizimiz BİZİM EVİN HALLERİhihoyyyt

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi bugün sizler için kk'da :lepi:
saat 23.00 da herkes kk başınadelikafaduldendelikafadulden

aaaaaaaaaaaaa ama
beni unutmusunnnn
ağlarım ama bennnnnn
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

cemoyapım nerelerdesiniz?
saat 23.dedin geldik..........
start verin artık projeye........

ya ama kimse yok
oyuncular seti bırakıp kaçtılar
beh begenılmedı heralde o zaman yarın yaprak dökümüne dewam edderiz
herkese iyi geceler...........................

anam benim güzel kızımda burdaymış ömürüm benim zeliş ablan yok mu yanında nerde o ufaklık bakiim :jeyyar:

geldim ayol burdayımm ancak yatırdım herkesi hıhbiraz sonra stard vercez hani gülcin yokmu ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…