Kk yapım iftiharla sunar....

HEEE NE GÜZELDİ.HATT CEP TLF ALMIŞTI :1shok:OĞUZ NECLAYA LEYLA KISKANMIŞTII delikafaduldenBABASINA BENDE CEP TLF ALABİLİRMİYİM HERKESETE VAR FELAN DEMİŞTİİ HATIRLADINMII:lepi:

ha bilim hni bide gezmeye gitmişkerdi bir yere oturmşlar dı orda oturan kızın tangasını görmişlerdi dimikaydirigubbakcemile3

bahi ney ben onu bilmiyorum ki amaaa:çok üzgünüm:
Yaa ben geç kaldım
napim dudaktan kalbeyi izledim sonrada yemekteyiz derken anca girdim :çok üzgünüm:
Anaaam ben yarın uyanana kadar siz bu hızla 10 dizi bitirirsiniz heekaydirigubbakcemile3

yarın gece 11de gel canım.bizim evin hallerini çekecezz

kaydirigubbakcemile5
yaa ben geç kaldım
napim dudaktan kalbeyi izledim sonrada yemekteyiz derken anca girdim :çok üzgünüm:
anaaam ben yarın uyanana kadar siz bu hızla 10 dizi bitirirsiniz heekaydirigubbakcemile3

yok kıs bı kez gece başlaycaz 11 de ve behte bizim evin halleri biliyonmu:lepi:

yaa ben geç kaldım
anaaam ben yarın uyanana kadar siz bu hızla 10 dizi bitirirsiniz heekaydirigubbakcemile3

bizim ewin haller canımmmmmmmm

bende ne cahilim yaww
beh ne diye düşünüp durdum :)
yaa ben onu bilmiyom kii
ben onda figüran olayım arkadan yürüyerek geçen kız rolü fln verirsiniz artık bana :)

tamma ben fikretim yarın bunların listesini yapalım bi iki daha oyuncu bulma lazımkaydirigubbakcemile

MELODİESİM İZLEMİYORKİ YAPRAK DÖKÜMÜ ONU ÇAĞIRIRDIK.O AVRUPA YAKASINI İZLİYOR.BENDE BAKIYORUM BAZEN.ONUN FİLMİNİ ÇEKİNCE MELODİESİME DİLBER HALA ROLÜ VEREKK:roflol::roflol::roflol:

X