Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım hayırlısı olsunFarklı şubeye göndereceklerini söylediler onu bekliyorum çok büyük kavgadan sonra insan kaynaklarına gittim neden gitmek istediğimi söyledim izin kullanıp kafamı dinlemem gerektiğini söyledi borcum var şimdilik sesimi çıkarmıyorum ama gideceğim :)
Ya da daha aktif bir bölüme taşınsaydı keşke, ben bile kendi açtığım başlığı bulmakta zorlanıyorum.bu konu keske tasinmasaydi yaa : ) daha cok ornek yazilirdi..
maşallah çok güçlü bir kadınsınız umarım hep mutlu olursunuz cesaretinize ve duruşunuza hayran kaldım21 yaşında ailemi karşıma alarak yanlış bir evlilik yaptım. Maddi sıkıntılar eski eşimin sorumsuzluğu vs. derken bir de hacizlerle uğraştım. Bir sabah kalkıp boşanmaya karar verdim, çalışmıyordum. İlk celsede boşandık. Evimdeki eşyalarımı dağıttım cebimde çok az para vardı. Bir tatil kasabasına gittim birkaç gün apart gibi yerlerde kaldım ucuz diye. Sonra eşyalı küçük ve uygun bir ev tuttum. Sokak sokak gezip iş aradım ve buldum. Çok az maaşım vardı, yemeğimi evden götürdüm, yol parası vermemek için ayaklarım ağrıya ağrıya her gün iş ev arasını yürüyerek gidip geldim. Faturaları ödeyemediğim için suyum ve elektriğim kesildi, aç kaldım, başlarda kimseyi de tanımıyordum, yapayalnızdım. Çalışırken iş aramaya devam ettim. Sonra daha iyi maaşla başka bir iş buldum. Çok uzatmayayım. Şu anki eşimle bir tesadüf sonucu tanıştık. 2 yıl sonra evlendik. 10 yıllık çok güzel bir evliliğimiz var şu an. O günleri hatırladıkça sanki ben değil de bir başkası yaşamış gibi geliyor. Ama geçti gitti işte. Çok şükür maddi sıkıntımız yok, şu an daha iyi bir işim ve daha güzel bir evim var her şeyi eşimle birlikte yaptık.
Teşekkür ederim. :)maşallah çok güçlü bir kadınsınız umarım hep mutlu olursunuz cesaretinize ve duruşunuza hayran kaldım
sizinkinden cok etkilendim21 yaşında ailemi karşıma alarak yanlış bir evlilik yaptım. Maddi sıkıntılar eski eşimin sorumsuzluğu vs. derken bir de hacizlerle uğraştım. Bir sabah kalkıp boşanmaya karar verdim, çalışmıyordum. İlk celsede boşandık. Evimdeki eşyalarımı dağıttım cebimde çok az para vardı. Bir tatil kasabasına gittim birkaç gün apart gibi yerlerde kaldım ucuz diye. Sonra eşyalı küçük ve uygun bir ev tuttum. Sokak sokak gezip iş aradım ve buldum. Çok az maaşım vardı, yemeğimi evden götürdüm, yol parası vermemek için ayaklarım ağrıya ağrıya her gün iş ev arasını yürüyerek gidip geldim. Faturaları ödeyemediğim için suyum ve elektriğim kesildi, aç kaldım, başlarda kimseyi de tanımıyordum, yapayalnızdım. Çalışırken iş aramaya devam ettim. Sonra daha iyi maaşla başka bir iş buldum. Çok uzatmayayım. Şu anki eşimle bir tesadüf sonucu tanıştık. 2 yıl sonra evlendik. 10 yıllık çok güzel bir evliliğimiz var şu an. O günleri hatırladıkça sanki ben değil de bir başkası yaşamış gibi geliyor. Ama geçti gitti işte. Çok şükür maddi sıkıntımız yok, şu an daha iyi bir işim ve daha güzel bir evim var her şeyi eşimle birlikte yaptık.
tebrik ederimBenim başarım vücut geliştiren,kulağında küpe altında motosikletle fit fit gezen eşimi abdestli namazlı bir aile babasına dönüştürmem