- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.561
Oğlan uyuyunca sende uyu biri okulda ya olbi saat olsa dinlenmis olur ben öyle yapıyorum şole bişey yap kahve şekerlemesi..Uyuyamadim
Benim oğlum da emzik vermedim sallamadim hel kendi kendine uyuttumBenim doğduğundan beri kaynanam alıştırdi ben sallanmadan kendi kendine uyumasını istedim kızımda eski kafalılar eşim de annesine geçti annem şöle yap dedi sinirlendim çok biliyorsan sen yap dedi alıştırdı
Emziksiz kendi kendine uyutmaya calistim
Çok zor oluyor maşallah üç çocuk bakıyorsun bide:/ Allah yardımcın olsun ben tek çocuğa zor bakıyorum anamm:) ama güzel şeyler tabiBenim oğlum da emzik vermedim sallamadim hel kendi kendine uyuttum
Ama ikizler de mecbur kaldim
Tek bakıyorum ben 1 saat bile yardima gelenim yok
Sağol canımÇok zor oluyor maşallah üç çocuk bakıyorsun bide:/ Allah yardımcın olsun ben tek çocuğa zor bakıyorum anamm:) ama güzel şeyler tabi
Kac yasindaydi buyuk cocugunSağol canım
Ne güzelliğini ne de zorlugunu hiç bir cümleyle anlatamam
Ama Allah tutuyor elimden şükür
Uyuyamam ben daha gece uyurum insallahOğlan uyuyunca sende uyu biri okulda ya olbi saat olsa dinlenmis olur ben öyle yapıyorum şole bişey yap kahve şekerlemesi..
Bı fincan kahve iç hemen uyu o zaman daha dinç güzel oluyor
4Kac yasindaydi buyuk cocugun
Ben hic sallamadim .otomatik Besikte sallandilar ilk zmnBen ooo evde otobüs gibiyim:))
Ama sallamayi birakcm inşallah bende azıcık daha zaman geçsin
Bi hata yaptm 4.aydan sonra salladm
YapalımSana doğum günü yapalım yılda iki defa
Masallah
Bizim park beşik var otomatik almadm ben ama zaten şimdi epeyce yoruluyorlar bakalım ogrenirler inşallahBen hic sallamadim .otomatik Besikte sallandilar ilk zmn
Sağol:)Masallah
Efendim?
Hoşgeldin yine :)Uyanin benn geldim bennn
Benkiii neti gidiyo diye banlanmaya,calisan ve banlanan kisii
Amaaa herifimin neti bittigi icin iki kat net giden kisiii bi halta yaramadi ban
Hadi toplansin herif gitti tekim bu gecee
Burdan devam et bir şey diyeceksen.Efendim?
Yok beni anladiysaniz diyecegim bisi yokBurdan devam et bir şey diyeceksen.
Ben zaten anladığımı söyledim. Seni üzgün gördüm,tanımadığım için öyle zannettim.Yok beni anladiysaniz diyecegim bisi yok
Tsklr anlayisiniz icin .Ben zaten anladığımı söyledim. Seni üzgün gördüm,tanımadığım için öyle zannettim.