Merhaba,
Daha önce biraz bahsettiğimiz, sizin devamlı sorduğunuz mesajlarda benim kullanıcı adımın altında çıkan küçük ikonlar vardı. BU ikonlar benim KK üzerinde bulunan sanal bir alış veriş sisteminden aldığım nesnelerdi.
Bugün itibari ile Sanal KK alışveriş sistemi test olarak hizmete girmiştir.
Bu sistem nasıl çalışıyor ?
Kazanmış olduğunuz KK Tecrübe puanlarını para olarak kullanabildiğiniz, kategorilere ayrılmış alanlardan puanınız limitlerinde alışveriş yapmanıza izin veren bir sistem. BU sanal bir sistemdir. Almış olduğunuz bir ürünü başka bir kullanıcıya hediye edebilirsiniz.
Veya daha sonradan sıkıldığınız bir ürünü %25 zarar ile sisteme geri stabilirsiniz.
Ürünleri toplam puanınızla alamıyorsunuz ama.
Örneğin şuan da sistemde sadece simit ürünü var ve bunu mesaj puanlarınızla satın alabiliyorsunuz. Başka bir ürün için etiket puanlarınızdan aldığınız puanlar önemli olabilir.
Diğer bir nokta da ürünler sanal ortamda olmasına rağmen sonsuz sayıda değil. Hepsinden kısıtlı sayıda olacak. Örneğin sadece 100 çıtır simit var ve ben 2 tanesini aldım bile. Bazı ürünlerden sadece 1 tane olacak. Kimin sahip olacağı tamamen Puan kullanımınıza bağlı.
Sizden ricam bu sanal alışverişte hırs yapıp birbirinizi kırmamanız. Adı üstünde snal bir alışveriş. NAzar etmeyin ne olur çalışın sizinde olur.
Son bir nokta : Burada olmasını istediğiniz ürünleri bildirirseniz değerlendirmeye çalışırız.
Simittt simitci çıtır çıtır çay simidi. Sadece1 mesaj puanı :)
Çenabaz senin bir reklamın vardı yakında gerçek olacak....
Umarım seversiniz.
Saygılarımla