yirim ben seniiislm kızlar herkese teşekkür ederim herşey güzeldi ama gelirken ben çok heyecanlandım herhalde cereni göremedim çok üzüldüm canim kusura bakma ben resimleri göremiyorum ama güzeldir ben oradaydım çünküsırnaşık şey:jeyyar:
yirim ben seniii
İnşallah her buluşmada ol ablamm
evet kıslar..güzel bir buluşmaydı..şekerler hepinize teşekkür ederim..
cerencim gerçekten senle tanışmaktan çok memnunoldum.umarım her daim yanımızda olursun..
mandilancım şikerimm ben açıkliimm o pembeli başörtülü olan yeşilgözlü ablamız.
kucağında oğluşu olan myhope ve erkekimiz alperen
.bebişin arkasından kenardan gözüken benim kızçemm oluyo..
pembeli başörtülü yeşilgözlü,yanındaki mavili başörtülü olan roşum ve sondaki tombiş hatunda ben kısmetsiz kediii
canom fotolar için tşkler cnm,ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile5
oldukça yorgun ve argın bi günün ardından ii geldiniz bana,opuyorumnanaktan
gerçi vakti kısıtlı bi buluşma oldu bizler için ama ,
cerenciim tanıştıımıza memnun oldum şikerim,
kalabalıktan pek diyalog kuramadık ama bakışlarından ne kaa içten sıcak bi hatun olduun belliydi,inş.hep bizlerle olursunopuyorumnanaktan
kısçene tekrar maş.deyim,çok tatlı bişe
yeşil gözlü ablamıda özlemişiz,keşki haydeç ablamda gelebilseydiboshayallersmile
ablam ablam bizde seni çok özledik yaf..izde seni sefiyoruz.Şeniz.bayramdan sonaa görüşürüz inşşallah..opuyorumnanaktanbensiz bensiz bir iftar buluşması..alsanaalsanasmileçatladım kıskançlığımdan..bayramdan sonra böyle bir buluşma yapmayında bak neler oluyortatlılarsempatiksalakcinni tek kelime ile harikasınız..ceren seni görmekte güzel.bir dahaki buluşmada inşallah tanışırız..canom pisim boşwerim mayhop yeşil gözlüm beyazım ve roşum çok tatlısınız..sizleri seviyorum..inşallah unuttuğum kimse yoktur..küçük prensle küçük prenses çok tatlılar...Şeniz
sağolasın canım..buyur gel senide beklerizzŞenizYine buluşmuşsunuz güzeller...:)))
yine harikasınız,nasıl buldum sizi....Dostluğunuz hiç bozulmasın,öpüyorum sizi..:)
Senin o tombiş nanaklarını ısırırımcokacimcoookevet kıslar..güzel bir buluşmaydı..şekerler hepinize teşekkür ederim..
cerencim gerçekten senle tanışmaktan çok memnunoldum.umarım her daim yanımızda olursun..
mandilancım şikerimm ben açıkliimm o pembeli başörtülü olan yeşilgözlü ablamız.
kucağında oğluşu olan myhope ve erkekimiz alperen
.bebişin arkasından kenardan gözüken benim kızçemm oluyo..
pembeli başörtülü yeşilgözlü,yanındaki mavili başörtülü olan roşum ve sondaki tombiş hatunda ben kısmetsiz kediii
sağol dilarem O senin güzelliğin canımCanom,boşveremediğim,yeşil gözlü ablamız,bir de tanışamadığım o dünya güzeli meleğin annesi,ne güzel çıkmışsınız öyle siz..
Boşveremediğim,daha doğrusu sen çıkamamışsın,flaşlar geri tepmiş senin güzelliğin karşısında :)
ablacım yerin dolmuyor bilesin,bizde seni çok özledik,Şenizbensiz bensiz bir iftar buluşması..alsanaalsanasmileçatladım kıskançlığımdan..bayramdan sonra böyle bir buluşma yapmayında bak neler oluyortatlılarsempatiksalakcinni tek kelime ile harikasınız..ceren seni görmekte güzel.bir dahaki buluşmada inşallah tanışırız..canom pisim boşwerim mayhop yeşil gözlüm beyazım ve roşum çok tatlısınız..sizleri seviyorum..inşallah unuttuğum kimse yoktur..küçük prensle küçük prenses çok tatlılar...Şeniz
saolasın yenam,bende seni öpiimŞeniz
Yine buluşmuşsunuz güzeller...:)))
yine harikasınız,nasıl buldum sizi....Dostluğunuz hiç bozulmasın,öpüyorum sizi..:)
diloşuum hoşgelmişin,bende seni sefiiim,Roşum,en hoşum..
Seviyorum seni yavrukuşumaklinialirimsmile
pek güzel çıkmışsınız ablacıım:)
Ay sizi gördüm daha iyi oldum derler ya, aynen öyle oldu... opuyorumnanaktan
Ben sizi gerçekten özlemişim, seviyorum sizi :asigim:
Sefanız olsun kızlar a.s.
Boşwer, ceren54 siz yenisiniz galiba(Ya da ben yeni gördüm )
du şöle bi anlaşma yapalım.kaydirigubbakcemile5sen beni ısır bende beroşu öpemmmm..Şenizözledik hatun nirelerdesinnSenin o tombiş nanaklarını ısırırımcokacimcoook
amiinn.keşkemsende olabilsennnboshayallersmileGüzel Sakaryamın nadide çiçekleri yine buluşmuşlar,herkes çok süper görünüyor,dostluğunuz bitmesin..
ooooo kimleri görüyoruz.zemuszemus.hoşgelmişin bea devamını beklerükkkaydirigubbakcemile5pek güzel çıkmışsınız ablacıım:)
çenemmm yıfrımm bizde seni sefiyoruz en kocemanındannnŞenizAy sizi gördüm daha iyi oldum derler ya, aynen öyle oldu... opuyorumnanaktan
Ben sizi gerçekten özlemişim, seviyorum sizi :asigim:
Sefanız olsun kızlar a.s.
Boşwer, ceren54 siz yenisiniz galiba(Ya da ben yeni gördüm )
kalbimiz ne kaa bir.olumunekankayizsmilehoşgeldin çeneem,bizde seni özledik, bizde seni sefiizŞeniz
ceren54 yeni cnm,dierleri eskiler oluyo bu durumdazemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?