KK Popstarını Arıyor

Çenebaz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
10.923
12
Arkidişlerim canlarım

biz fikir annemiz nalansu09'umla size eğlenceli bir yarışma düzenlemeye karar verdik.
Yıllardır keşfedilmeyi bekleyen bayanssulusmile
birgün birinin kendisine mikrofon uzatacağını düşleyen zemuszemus
ya da eline geçen her tarakla şarkı söyleyerek büyümüş opuyorumnanaktan
ya da temizlikte mutfakta kapıda pencerede sürekli mırıldanan kaydirigubbakcemile2
ya da profesyonel olarak müzikle ilgilenen sesine güvenen kardeşlerim ablalarım olumunekankayizsmile
gün bu gündür :sm_cool:
sahne sizin delikafadulden

buyrun siz söyleyin, biz de popstarımızı seçelim buyrunnnnnnnnn

Şimdi ayrıntılar...

Siz tatlı tatlı şarkılarınızı mırıldanırken videoya çekin, kendinizi göstermemek için uğraşmanıza gerek yok, çünkü ben farklı görünümler ekleyip klip yapıyorum.
Sonra bu videoyu benim tavsiyem imageshack ile yükleyin
Neden imageshack derseniz, ben onu biliyorum, youtube dailymotion veya google video da olur ama bunlar üyelik istiyor, üyeliğiniz varsa onlarla da yükleyebilirsiniz
Ve sonra bana bu linkleri özel mesajla gönderin veya link haline getirmeyin bana msnden atın.
Sonra anketimizi açalım ve popstarımızı seçelim delikafadulden

Sizi meşhur edicez aklinialirimsmile Albüm yapıcaz aklinialirimsmile
Hadi bakalım KK'nın assolistleri :teytey:
Mikrofon sizde :teytey:

Not : Her türlü sorunuz sorununuz için 7/24 burdayım yani hemen hemen kaydirigubbakcemile3

tavsiye altyapı bulma ve istekte bulunma sitesi http://www.keyfimuzik.com/yerli-md-altyapilar/

işte bu da nasıl yapılacağı....

- imageshack veya bunun gibi bir siteyi açtınız, resimler/videolar seçiliyken browse tıklayarak şu ekran görüntüsünü aldınız

49127368.png

- gördüğünüz gibi seçerken videoları seçiyoruz, istediğimiz videoyu bulup aç dedikten sonra birkaç dakika yüklüyor

- yükleme başarıyla tamamlandı dediğinde ilk linki kopyalayıp bana gönderiyorsunuz, bu kadar

- sonra bi bakıyosunuz popstar olmuşsunuz hihoyyyt

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeni yarışmamız için sadece pop dalında şarkılarla katılın hihoyyyt

Son gün 14 Şubat Pazar hihoyyyt

Son düzenleme:
çnebazım canımmm .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yeni yarışmamız kk nın bütün hoşsedalı bayanlarına hayırlı ugurlu olsun..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hadi bakalım kızlarrr....çoşuyoreeeehihoyyythihoyyyt

çnebazım canımmm .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yeni yarışmamız kk nın bütün hoşsedalı bayanlarına hayırlı ugurlu olsun..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hadi bakalım kızlarrr....çoşuyoreeeehihoyyythihoyyyt

olsun cicim olsun hihoyyyt
bakalım ne hünerler ne gizli yetenekler varmış KK'da sositososito
inşallah katılım bolca olur da bolca eğleniriz hep beraber :sm_cool:

vaaaay süper fikir kızlar ya, belkide 1. olan youtubedan faceden meşhur olur ne dersiniz:dance::dance::dance:

vaaaay süper fikir kızlar ya, belkide 1. olan youtubedan faceden meşhur olur ne dersiniz:dance::dance::dance:

sağol canım, sen de katıl camiaya kaydirigubbakcemile3

ay meşhur etme kız beni kocem vurur kör kurşunlara gelesinnn şarkısıyla kaydirigubbakcemile3

ayy o zaman seni meçhul şarkıcı yapayım kız kaydirigubbakcemile3

hem sadece birinci olanın kim olduğu açıklanacak, kargalar arada kaynar merak etmeyin kızlar :roflol:

sağol canım, sen de katıl camiaya kaydirigubbakcemile3

ay yok canım, kimseye böyle bi kötülük etmek istemem yazık olur sonra size, ama sıkı takipçisi olurum:dance::dance:

artık başka organizyonlarda katılımcı olurum dişi acuncum:lepi:

ay yok canım, kimseye böyle bi kötülük etmek istemem yazık olur sonra size, ama sıkı takipçisi olurum:dance::dance:

artık başka organizyonlarda katılımcı olurum dişi acuncum:lepi:

dişi acun mu :roflol: ay alemsin, evet neyim eksik bayanssulusmile
acun duy sesimi, yaşlandın artık çekil ordan zemuszemus
şekerim amaç ortalılk şenlensin, gülelim eğlenelim, kkdaki hatunlardan iş çıkar gibime geliyo ama görücez :sm_cool:

Ben bi video çeksem, benim koca da furuuuur..akannehir
Zamanında, Derya tuna bi şarkı söyledi..
Hatunun baldır gitti..
Boşuna boşuna ,ah boşu boşuna..
Baldır yandı ,boşu boşuna.. ya dönmeyeyim..kafamçokkarıştı
:roflol::roflol:

Katılacak akideşlere başarılar..

vallahi, şaka biyana katılcaklara şimdiden başarılar bende takipçiniz olcambilmiyorumkismile

kıslar katılın ya çok eğlenceli olur

ben de katılcam videoyu yüklemeyi becerebilirsem

çenebazım hayırlı olsun
bakalım neler çıkıcak çok merak ettim
bekliyorum kk nın popstarlarını dört gözle

canlar sohbet almış başını gitmiş .... maşallah çenem allah bereketimizi artırsın kııısss...aklinialirimsmileaklinialirimsmile

X