- 8 Ocak 2009
- 10.923
- 12
Arkidişlerim canlarım
biz fikir annemiz nalansu09'umla size eğlenceli bir yarışma düzenlemeye karar verdik.
Yıllardır keşfedilmeyi bekleyen bayanssulusmile
birgün birinin kendisine mikrofon uzatacağını düşleyen zemuszemus
ya da eline geçen her tarakla şarkı söyleyerek büyümüş opuyorumnanaktan
ya da temizlikte mutfakta kapıda pencerede sürekli mırıldanan kaydirigubbakcemile2
ya da profesyonel olarak müzikle ilgilenen sesine güvenen kardeşlerim ablalarım olumunekankayizsmile
gün bu gündür :sm_cool:
sahne sizin delikafadulden
buyrun siz söyleyin, biz de popstarımızı seçelim buyrunnnnnnnnn
biz fikir annemiz nalansu09'umla size eğlenceli bir yarışma düzenlemeye karar verdik.
Yıllardır keşfedilmeyi bekleyen bayanssulusmile
birgün birinin kendisine mikrofon uzatacağını düşleyen zemuszemus
ya da eline geçen her tarakla şarkı söyleyerek büyümüş opuyorumnanaktan
ya da temizlikte mutfakta kapıda pencerede sürekli mırıldanan kaydirigubbakcemile2
ya da profesyonel olarak müzikle ilgilenen sesine güvenen kardeşlerim ablalarım olumunekankayizsmile
gün bu gündür :sm_cool:
sahne sizin delikafadulden
buyrun siz söyleyin, biz de popstarımızı seçelim buyrunnnnnnnnn
Şimdi ayrıntılar...
Siz tatlı tatlı şarkılarınızı mırıldanırken videoya çekin, kendinizi göstermemek için uğraşmanıza gerek yok, çünkü ben farklı görünümler ekleyip klip yapıyorum.
Sonra bu videoyu benim tavsiyem imageshack ile yükleyin
Neden imageshack derseniz, ben onu biliyorum, youtube dailymotion veya google video da olur ama bunlar üyelik istiyor, üyeliğiniz varsa onlarla da yükleyebilirsiniz
Ve sonra bana bu linkleri özel mesajla gönderin veya link haline getirmeyin bana msnden atın.
Sonra anketimizi açalım ve popstarımızı seçelim delikafadulden
Sizi meşhur edicez aklinialirimsmile Albüm yapıcaz aklinialirimsmile
Hadi bakalım KK'nın assolistleri :teytey:
Mikrofon sizde :teytey:
Not : Her türlü sorunuz sorununuz için 7/24 burdayım yani hemen hemen kaydirigubbakcemile3
tavsiye altyapı bulma ve istekte bulunma sitesi http://www.keyfimuzik.com/yerli-md-altyapilar/
işte bu da nasıl yapılacağı....
- imageshack veya bunun gibi bir siteyi açtınız, resimler/videolar seçiliyken browse tıklayarak şu ekran görüntüsünü aldınız
- gördüğünüz gibi seçerken videoları seçiyoruz, istediğimiz videoyu bulup aç dedikten sonra birkaç dakika yüklüyor
- yükleme başarıyla tamamlandı dediğinde ilk linki kopyalayıp bana gönderiyorsunuz, bu kadar
- sonra bi bakıyosunuz popstar olmuşsunuz hihoyyyt
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yeni yarışmamız için sadece pop dalında şarkılarla katılın hihoyyyt
Son gün 14 Şubat Pazar hihoyyyt
Siz tatlı tatlı şarkılarınızı mırıldanırken videoya çekin, kendinizi göstermemek için uğraşmanıza gerek yok, çünkü ben farklı görünümler ekleyip klip yapıyorum.
Sonra bu videoyu benim tavsiyem imageshack ile yükleyin
Neden imageshack derseniz, ben onu biliyorum, youtube dailymotion veya google video da olur ama bunlar üyelik istiyor, üyeliğiniz varsa onlarla da yükleyebilirsiniz
Ve sonra bana bu linkleri özel mesajla gönderin veya link haline getirmeyin bana msnden atın.
Sonra anketimizi açalım ve popstarımızı seçelim delikafadulden
Sizi meşhur edicez aklinialirimsmile Albüm yapıcaz aklinialirimsmile
Hadi bakalım KK'nın assolistleri :teytey:
Mikrofon sizde :teytey:
Not : Her türlü sorunuz sorununuz için 7/24 burdayım yani hemen hemen kaydirigubbakcemile3
tavsiye altyapı bulma ve istekte bulunma sitesi http://www.keyfimuzik.com/yerli-md-altyapilar/
işte bu da nasıl yapılacağı....
- imageshack veya bunun gibi bir siteyi açtınız, resimler/videolar seçiliyken browse tıklayarak şu ekran görüntüsünü aldınız
- gördüğünüz gibi seçerken videoları seçiyoruz, istediğimiz videoyu bulup aç dedikten sonra birkaç dakika yüklüyor
- yükleme başarıyla tamamlandı dediğinde ilk linki kopyalayıp bana gönderiyorsunuz, bu kadar
- sonra bi bakıyosunuz popstar olmuşsunuz hihoyyyt
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yeni yarışmamız için sadece pop dalında şarkılarla katılın hihoyyyt
Son gün 14 Şubat Pazar hihoyyyt
Son düzenleme: