- 28 Haziran 2011
- 62.275
- 156.135
- 898
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.221
İzin alip ikinci üyelik alip konu açmıştı arkadaş canim. Ama sonu bayağı olaylı oldu,çoğunluk inanmamisti. Sonra kazen kızdı falanBen bilmiyorum onu ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzin alip ikinci üyelik alip konu açmıştı arkadaş canim. Ama sonu bayağı olaylı oldu,çoğunluk inanmamisti. Sonra kazen kızdı falanBen bilmiyorum onu ya![]()
İzin alip ikinci üyelik alip konu açmıştı arkadaş canim. Ama sonu bayağı olaylı oldu,çoğunluk inanmamisti. Sonra kazen kızdı falan![]()
O konuda bayağı hareketliydi canım, çoğunluk hippiye takılmistiYaa kaçırmışım demekki. Bazen başlık beni cezbetmeyince girmiyorum bir bakıyorum 50 sayfa olmus
O konuda bayağı hareketliydi canım, çoğunluk hippiye takılmistiben konuya yazmadım ama özellikle okumuştum
![]()
Hani bir uye vardı genç, üniversite mezunu calisiyordu ailesi ile yaşıyordu bdv de çok takılırdı İzmir'de yaşıyordu nicki bir türlü aklıma gelmiyor
Aayyy geçen aklıma geldi o ama nicki gelmedizor da değildi aslında ya
![]()
O konuda bayağı hareketliydi canım, çoğunluk hippiye takılmistiben konuya yazmadım ama özellikle okumuştum
![]()
Çok kolay bulup okursunNapalim kismet değilmiş![]()
hippi yazınca çıkıyorEvet ya, nolur bulalım.
hippi yazınca çıkıyor
Patili gibi bir nick vardı o mu acabaYok o değil benim dediğim başka biri. İzmirde yaşayan genç bir uye vardı. Univ mezunu çalışıyordu bekardi bdv de aktifti
Patili gibi bir nick vardı o mu acaba![]()
Ense kokusu yazdım banlandim o zaman hey gidininİzin alip ikinci üyelik alip konu açmıştı arkadaş canim. Ama sonu bayağı olaylı oldu,çoğunluk inanmamisti. Sonra kazen kızdı falan![]()
Patiydi sanki yaaYok değil sanki. Ev sorunu yaşıyordu.
Açıkçası bir uye bana onu anımsatınca hatırladım çok benziyordu
Patiydi sanki yaa![]()
Off koku gelen mesaj oldu buEnse kokusu yazdım banlandim o zaman hey gidinin![]()
Karamel mi?Yok değil sanki. Ev sorunu yaşıyordu.
Açıkçası bir uye bana onu anımsatınca hatırladım çok benziyordu
Benim dediğim patidostuymus, o şuanda aktif .o değil ama kimO başka o aktif. Ay hiç harf bile gelmiyor aklıma hay allahim ya
Kaç aydır kayip