• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Nostalji Treni 🫠

Bekarlığa vedada otelde piyano ve şampanya resmi paylaşmıştı birde yaaa,te allam🥴
mesela-yani.gif

Doğrulama amacıyla mı? Sassy kendisine atılan sonuçları sana gösterip sana yorumlatıyodu yoksa 🤣
Bunu da fark etmemiş olmam….
benim bir doktorun diploma no'suyla ilgili yorumuma sasirdim atmissiniz. kastettiğim uye siz degildiniz. Yanlis anlasilma olmasin. O üye siteden gitmisti zaten. Ismide zeynepti. Sizi tanıyorum zaten eskiden beri
Belki benim yorumumu kastetmediniz ama yinede yazmak istedim
Yok yok biliyorum, hiç sorun yok ❤️ ben hemen her şeye şaşırırım zaten 🥺

Tamponla ilgili acılan bir konu vardı. Bir üye işeyince oluşan basınçtan tampon düşer demişti de dalga geçince beni cahillikle suçlamıştı. Adetliyken tampon kullanıyorsak tuvalete gitmememiz gerekiyor gibi bir bilgiyle donatilmistim. O üye hala buralarda mı acaba ya?

Tamponla ilgili acılan bir konu vardı. Bir üye işeyince oluşan basınçtan tampon düşer demişti de dalga geçince beni cahillikle suçlamıştı. Adetliyken tampon kullanıyorsak tuvalete gitmememiz gerekiyor gibi bir bilgiyle donatilmistim. O üye hala buralarda mı acaba ya?
Baktım; banlı görünüyor.

Bdv’de kısa elbiseden gözüken donu savunuyordum kendimi burda buldum :KK53: Banlanmamak için bir süre burada ölü taklidi yapacağım :bicak:
Dondan görünen bir şey yoksa sıkıntı çıkmaz bence. Ben de oraya damlayayım bakayım ne renkmis don.

Back