• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Nostalji Treni 🫠

Benim çok puanım yoktur ztn 1 güne gelirim
Ya uslu uslu eğleniyoruz şurada
Hala gurbaa prensesi hatırlayan çıkmadı ama Ya çok eğlenceli üyeydi hatta buradan birinin akrabası ile evlendi nasıl bilinmez
O uyeyi hatırlıyorum da burdan birinin akraasiyla evlendigi bilgisi yok bende :KK53:

Siz yeterince eskisiniz hatırlarsınız ya okypete döneminde bir üye daha vardı böyle siyah saçlı mavi gözlü hoş bir hanımdı. Boşanmıştı. Baya aktifti forumda, dobra bir ablaydı. 🤣Adı gelmiyor aklıma bir türlü M ile başlıyordu ama sanki nicki.
Ay hatırlayamadım vala. Bi melodi vardı ama o boşanmış mıydı bilmiyorum. Atatürk'e hakaret eden herkese dava açıyordu o şekilde aklımda kaldı o da cjfxhsjzjxjs

Benim favori konularımdan biri olan mükemmel konuyu neden kimse hatırlamıyor ya 😂 2011 konusunda da link vermiştim
Çocuğu olsun diye ebeye gidip halı gibi çırpılan kız 😂
Onu konuştuk yahu, baya da güldük 😂😂 Sonradan kıza çok üzüldüm ben; her türlü şiddeti görüp istemediği halde böyle saçmalıklara boyun eğiyordu, 20 yaşındaydı daha 😞
Yalnız kocakarının gözleriyle röntgen gibi tarama yapıp iki saniye içinde "senin damarların eğri" teşhisi:KK53:

Onu konuştuk yahu, baya da güldük 😂😂 Sonradan kıza çok üzüldüm ben; her türlü şiddeti görüp istemediği halde böyle saçmalıklara boyun eğiyordu, 20 yaşındaydı daha 😞
Yalnız kocakarının gözleriyle röntgen gibi tarama yapıp iki saniye içinde "senin damarların eğri" teşhisi:KK53:
Sonradan bende üzüldüm yalan yok ama damarların yamuk kısmı hala beni benden alıyor. Damarların yamuk sperm nasıl geçecek 😂

Back